Κλοπ: «Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε οικονομικά τη Σίτι, μπορεί να κάνει αυτό που θέλει»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε ότι οι «ρεντς» δεν μπορουν να ανταγωνιστούν την οικονομική δύναμη της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ πρόσθεσε πως οι «πολίτες» και κάποιοι άλλοι σύλλογοι «μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν».

Ερωτηθείς πως οι «κόκκινοι» θα μπορούσαν να συμβαδίζουν με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, η οποία κατέκτησε τον Μάιο την Premier League για τέταρτη φορά μέσα σε πέντε σεζόν, ο Γερμανός τεχνικός απάντησε ότι κανείς δεν μπορεί.

«Δεν θα σας αρέσει η απάντηση και όλοι έχετε ήδη την απάντηση. Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με τη Σίτι σε αυτό» υπογράμμισε και συνέχισε: «Έχεις την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και φέρνεις τον καλύτερο επιθετικό στην αγορά. Δεν έχει σημασία πόσο κοστίζει, απλά το κάνεις. Ξέρω ότι δεν θα αρέσει στη Σίτι, σε κανέναν δεν θα αρέσει, κάνατε την ερώτηση, αλλά ξέρετε την απάντηση. Τι κάνει η Λίβερπουλ; Δεν μπορούμε να ενεργήσουμε σαν αυτούς. Δεν είναι δυνατόν».

Οι «σίτιζενς» απέκτησαν το καλοκαίρι τον Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ, με τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν λόγο για “deal” της τάξης των 51 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 59 εκατομμύρια ευρώ), ωστόσο η πολυετής συμφωνία, συμπεριλαμβανομένων των αποδοχών του Νορβηγού στράικερ, θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

«Υπάρχουν τρεις σύλλογοι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, οι οποίοι μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν οικονομικά» τόνισε στη συνέχεια ο Κλοπ, αναφερόμενος στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σε αυτούς της Νιούκαστλ από τη Σαουδική Αραβια και στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει ιδιοκτήτη από το Κατάρ. «Είναι νόμιμο, εντάξει, αλλά μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν. Δεν είναι καθόλου πρόβλημα για μένα, έτσι έχει η κατάσταση» κατέληξε ο προπονητής της Λίβερπουλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.