Άρσεναλ: Το μήνυμα του Αρτέτα στον Ενκέτια

Εξαιρετική η πρόοδος του, αλλά...

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, τόνισε ότι ο Έντι Ενκέτια έχει κάνει εξαιρετική πρόοδο τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Ο 23χρονος επιθετικός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 23ο λεπτό της νίκης με 3-0 επί της Μπόντο Γκλιμτ για το Europa League την Πέμπτη (6/10) και έχει δύο γκολ και μια ασίστ σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

«Προφανώς ο τρόπος που δουλεύει, η στάση του και ο τρόπος που τα εφαρμόζει στο παιχνίδι είναι απλά εκπληκτικά, αλλά έχει αυτήν την φυσική ικανότητα να σκοράρει και το κάνει κάθε φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα. Έχει τα προσόντα για να παίξει για αυτήν την ομάδα σε οποιονδήποτε ρόλο – ως βασικός, ως κύριος επιθετικός, όποιον τίτλο και αν του δώσει κάποιος. Πρέπει να δεις τι έχεις κάνει, που είναι υπέροχο, αλλά και το τι μπορεί να κάνει καλύτερα. Αυτή είναι η νοοτροπία του και η δικιά μας. Όταν βλέπει κάποιος το πώς έχει εξελιχθεί τα τελευταία δύο χρόνια, αντιλαμβάνεται πως έχει ακόμη πολλά περιθώρια να το κάνει», σημείωσε ο Αρτέτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.