Τσέλσι: Ο Πότερ περιμένει το ματς με την Κρίσταλ Πάλας

Ο Γκράχαμ Πότερ εμφανίζεται ανυπόμονος για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Τσέλσι στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Άγγλος τεχνικός είχε καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των Λονδρέζων, στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ για το Champions League. Ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για καλύτερη εμφάνιση από την πλευρά των παικτών του στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας και τόνισε πως εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για να προσαρμοστεί και να γνωρίσει καλύτερα τους ανθρώπους της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Πότερ δήλωσε: «Χρησιμοποιήσαμε το χρόνο για να γνωρίσουμε ανθρώπους σε ένα περιβάλλον χωρίς παιχνίδια, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να πάμε να παίξουμε. Εκεί πραγματικά μαθαίνεις για τα πάντα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι μέρος της δουλειάς, μέρος της πρόκλησης. Μπορούμε να σκεφτόμαστε όσο λείπουν, να κάνουμε αναλύσεις και να παρακολουθούμε παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι με το πώς δουλεύουμε, έξυπνοι με το πώς χρησιμοποιούμε το χρόνο μας. Σε έναν κόσμο με πολλές προκλήσεις, δεν νομίζω ότι θέλουν να με ακούν να παραπονιέμαι».

Τέλος, ο Άγγλος προπονητής δήλωσε: «Μου αρέσει η ατμόσφαιρα εκεί, είναι ένα σωστό γήπεδο ποδοσφαίρου, οι οπαδοί υποστηρίζουν την ομάδα και δυσκολεύουν τους φιλοξενούμενους, όποιος κι αν είναι. Ανυπομονούμε για αυτήν την πρόκληση, αλλά οι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Ανυπομονώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.