Έβερτον: Πρόστιμο 300.000 λίρες για την εισβολή οπαδών

Η εν λόγω παράβαση έγινε στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας

Πρόστιμο 300.000 λιρών επιβλήθηκε στην Έβερτον από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA), για τη συμπεριφορά των οπαδών της -εισέβαλαν δύο φορές στο γήπεδο- στη νίκη της (3-2) επί της Κρίσταλ Πάλας στο «Γκούντισον Παρκ», κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν στην Premier League.

Οι φίλαθλοι της εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ του Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν στο 85ο λεπτό, και μετά το τελευταίο σφύριγμα, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

«Η Έβερτον παραδέχτηκε ότι απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι θεατές της -και όλα τα άτομα που φέρονται να είναι οπαδοί της- συμπεριφέρθηκαν με τάξη και απέφυγαν τη χρήση απειλητικής και βίαιης συμπεριφοράς ενώ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε η FA σήμερα σε ανακοίνωσή της.

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν οπαδό όταν περπατούσε προς τα αποδυτήρια μετά το τελευταίο σφύριγμα. Ο οπαδός φάνηκε να προκαλεί τον Βιεϊρά με χειρονομίες, και μετά ο Γάλλος τον έριξε κάτω, πριν επέμβουν άλλοι φίλαθλοι. Και τα δύο μέρη αρνήθηκαν να υποβάλουν επίσημη καταγγελία. Ο Βιεϊρά δεν τιμωρήθηκε από την FA για το περιστατικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.