Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ψάχνεται για Κιμ

Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του στόπερ της Νάπολι, Κιμ Μιν-τζάε τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, η ρήτρα δεν ισχύει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο διεθνής Νοτιοκορεάτης έχει εντυπωσιάσει τους πρώτους μήνες του στο νότο της Ιταλίας με δύο γκολ σε οκτώ συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το CNN Turkey ανέφερε σήμερα το πρωί, ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τον 25χρονο, ενώ άλλα μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι θα ήταν έτοιμοι να πληρώσουν τη ρήτρα του ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα η ρήτρα αποδέσμευσης του Κιμ δεν ισχύει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και είναι περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ. Ως εκ τούτου, οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον κεντρικό αμυντικό μπορούν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα του μόνο από το καλοκαίρι του 2023. Ο Κιμ αντικατέστησε την Καλιντού Κουλιμπαλί που αποχώρησε για την Τσέλσι το καλοκαίρι, ερχόμενος στους Partenopei για 18 εκατομμύρια ευρώ από την Κωνσταντινούπολη και την Φενέρμπαχτσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.