Μπενίτεθ: “Έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα στην Έβερτον, αλλά…”

Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για το πέρασμα του από την Έβερτον και αποκάλυψε πως το παρελθόν του στη Λίβερπουλ, λειτούργησε ανασταλτικά όσον αφορά τις αλλαγές που ήθελε να κάνει στα "ζαχαρωτά".

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στο διάστημα που πέρασε στην Έβερτον και στα προβλήματα που εντόπισε, αλλά δεν λύθηκαν ποτέ.

“Όταν ήρθε η Έβερτον με την προσφορά, ήξερα ότι θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό και θα έκανα τα πάντα για να προσπαθήσω να βελτιώσω τα πράγματα. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο γιατί ήμουν στη Λίβερπουλ, οπότε ίσως δεν μπορούσα να πάρω κάποιες αποφάσεις. Ήταν πολύ ξεκάθαρο για εμάς στην αρχή.

Είχα μια συνάντηση με έναν προϊστάμενο ενός από τα τμήματα της ομάδας και τον ρώτησα «νομίζεις ότι όλα είναι καλά;». Είπε «ναι, όλα είναι τέλεια.» Σκέφτηκα ότι είχαν δαπανηθεί 600 εκατ. λίρες, δεν μπορεί να είναι τέλεια όταν οι ιδιοκτήτες δεν είναι ευχαριστημένοι και οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι.

Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα μέσα στην Έβερτον, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω ευθέως επειδή ήμουν κόκκινος και θα μπορούσαν να το δουν ως «ω, έρχεται να αλλάξει την ομάδα μας». Σε μια άλλη ομάδα θα έπαιρνα αυτές τις αποφάσεις, όμως στην Έβερτον δεν μπορούσα να το κάνω“, δήλωσε στο Sky Sports ο Ράφα Μπενίτεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.