Τότεναμ: Ο Κόντε θα εφαρμόσει rotation τη φετινή σεζόν

Ο Αντόνιο Κόντε ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να κάνει rotation, προκειμένου να μπορέσει η Τότεναμ να βγάλει τη φετινή σεζόν.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως οι παίκτες του θα πρέπει να το αποδεχτούν και να είναι πάντα έτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα. Ο έμπειρος προπονητής συμπλήρωσε πως είναι διατεθειμένος να αλλάξει τις παλιές συνήθειες των Λονδρέζων, προκειμένου να δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία θα παλέψει για την κατάκτηση τίτλων.

Αρχικά, ο Κόντε δήλωσε: «Νομίζω ότι όταν προσπαθείς να φτιάξεις κάτι σημαντικό, πρέπει να αλλάξεις παλιές συνήθειες. Διαφορετικά σημαίνει ότι θέλεις να μείνεις σε ισορροπία και σημαίνει ότι δεν θέλεις να έχεις φιλοδοξίες»,

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Για αυτόν τον λόγο όλοι οι παίκτες πρέπει να αποδεχθούν το rotation. Και ειδικά στην επίθεση, όπου έχουμε τέσσερις παίκτες. Η παλιά συνήθεια ήταν ότι οι παίκτες είχαν συνηθίσει να παίζουν σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος, ο προπονητής των Λονδρέζων τόνισε: «Αυτό που συμβαίνει σε τέτοιου είδους καταστάσεις είναι ότι δεν έχεις μεγάλες δυνατότητες να νικήσεις. Προσπαθείς να κάνεις τους παίκτες χαρούμενους, αλλά οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν μια μεγάλη ομάδα, με βάθος. Σίγουρα το παιχνίδι που αποφάσισε να αναβάλει η Premier League μας βοήθησε λίγο να ανακάμψουμε. Το πρόγραμμα, για να βρούμε χρόνο και χώρο για να ανακτήσουμε τέτοιου είδους παιχνίδια θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.