«Νέες προτάσεις πολλών εκατομμυρίων για τον Κριστιάνο»

Το μήνυμα του Αλ-Μισεχάλ.

Προειδοποίηση για… άφιξη νέων προτάσεων πολλών εκατομμυρίων για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, μετά το Μουντιάλ του Κατάρ (20/11-18/12) έδωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Αλ-Μισεχάλ.

Ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον Ιούλιο απέρριψε πρόταση 242 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ, προκειμένου να συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία, ενώ το ίδιο έκανε και με πρόταση της

«Θα θέλαμε πολύ να δούμε έναν παίκτη όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Θα δημιουργούσε τεράστια θετικά σχόλια και θα ήταν σπουδαία νέα για όλους. Είμαι βέβαιος ότι όλοι γνωρίζουν τα επιτεύγματα και τα ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ως παίκτη που αποτελεί εξαιρετικό πρότυπο», είπε ο Αλ-Μισεχάλ μιλώντας στην ιστοσελίδα «The Athletic».

«Σκέφτομαι, “Γιατί όχι;”. Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν μια πολύ ακριβή συμφωνία, φυσικά, αλλά μπορούμε να δούμε τους συλλόγους μας να έχουν πολλά χρήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε ήδη δει μερικούς μεγάλους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Premier League να έρχονται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Μου αρέσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ως παίκτης και θα ήθελα να τον δω να παίζει στη Σαουδική Αραβία», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.