Παρατίτσι : “Η Τότεναμ είναι στον σωστό δρόμο”

Ο αθλητικός διευθυντής της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι μίλησε για την εκκίνηση της χρονιάς της ομάδας του Βόρειου Λονδίνου με ικανοποίηση.

Η Τότεναμ μετά από έξι αγωνιστικές στην Premier League είναι μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι, οι μοναδικές αήττητες ομάδες. Ο αθλητικός διευθυντής Φάμπιο Παρατίτσι μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας με ικανοποίηση για το πόσα κατάφερε η ομάδα μέσα σε μια χρονιά.

“Ήταν ένα διαφορετικό καλοκαίρι με διαφορετική δυναμική καθώς έπρεπε να είμαστε έτοιμοι με την ομάδα πιο γρήγορα. Είμαστε χαρούμενοι αλλά είμαστε μόνο στην αρχή της σεζόν. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, συγκεντρωμένοι να προχωρήσουμε την δουλειά και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο”.

Η διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι είναι δύσκολο να μειωθεί τόσο γρήγορα αλλά ο Παρατίτσι πιστεύει στην δουλειά, την εξέλιξη και φυσικα τον Αντόνιο Κόντε.

“Η ομάδα είναι πιο ισορροπημένη και η συμμετοχή του Αντόνιο Κόντε σε αυτό έχει μεγάλη σημασία και έκανε φανταστική δουλειά με το τιμ του που ήταν συγκεντρωμένο στον στόχο, είμαστε καλύτεροι, δεν πρέπει να το ξεχνάμε, μέσα σε ένα χρόνο έχουμε βελτιωθεί αρκετά και αυτό είχα υποσχεθεί όταν ήρθα πριν έναν χρόνο. Ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, πρέπει να είμαστε σημαντικοί και ανταγωνιστικοί. Φυσικά δεν μπορούμε να μειώσουμε όλη την μεγάλη διαφορά των είκοσι βαθμών που είχαμε πέρσι από την Μάντσεστερ Σίτι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αλλά σίγουρα είμαστε αρκετά καλύτεροι από πέρσι”.

Η Τότεναμ θα “μετρηθεί” αυτή την αγωνιστική απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Πεπ Γκουαρδιολα καθως οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν το απόγευμα του Σαββάτου στο Έτιχαντ για την έβδομη αγωνιστική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.