Μπρέντφορντ – Λιντς 5-2: Σημαντική νίκη με πρωταγωνιστή τον Τόνι (hls)

Η επιθετικός της Μπρέντφορντ σημείωσε χατ - τρικ και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του στο να φτάσει σε μια ευρεία τελικά νίκη.

Η Μπρέντφορντ υποδέχτηκε την Λιντς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 5-2.

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ ήταν άκρως ουσιαστική και κατάφερε να εκμεταλλευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ευκαιρίες που δημιούργησε και σαφώς να…εξαργυρώσει την εξαιρετική εμφάνιση του Τόνι ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα.

Η Λιντς είχε την κατοχή της μπάλας προσπάθησε αρκετά στον αγωνιστικό χώρο αλλά η κακή αμυντική της λειτουργία (όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα) την εμπόδισε να πάρει κάτι θετικό από την αποψινή αναμέτρηση.

Τα πρώτα τρία τέρματα της Μπρέντφορντ ήταν από τον Τόνι, το πρώτο με πέναλτι στο 30ο λεπτό ενώ τα δυο επόμενα ακολούθησαν στο 43 και το 58. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει με τον Σινιστέρα σε 2-1. Το 3-2 έκανε ο Μαρκ Ρόκα στο 790 λεπτό για να ακολουθήσουν δυο ακόμη γκολ από τους Εμπεουμό (80΄) και Ουίσα τα οποία διαμόρφωσαν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπρέντφορντ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Σάουθαμπτον ενώ η Λιντς έμεινε στους 8 πόντους και θα υποδεχτεί την Νότιγχαμ Φόρεστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.