Τοτεναμ – Φούλαμ 2-1 : Ιστορικός Χάρι Κέιν (hls)

Η Τότεναμ νίκησε 2-1 την Φούλαμ με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ και να γίνεται τρίτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Κυριαρχία και ατυχία για την Τότεναμ

Η Τότεναμ σαφέστατα ανώτερη από την Φούλαμ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τελική εντός εστίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν απέναντι τους έναν καταπληκτικό Λένο ο οποίος σταματούσε τις επιθέσεις της ομάδας του Αντόνιο Κόντε ενώ όταν νικήθηκε ο Λένο στο 33ο λεπτό από τον Σον η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά η κυριαρχία της Τότεναμ είχε ουσία στο 40ο λεπτό με τον Χόιμπιερ να σκοράρει και να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ιστορικό γκολ από τον Χάρι Κέιν

Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πάρα πολλές φάσεις η Τότεναμ αλλά ο Λένο έκανε τέσσερις επεμβάσεις μέχρι να νικηθει από τον Κέιν στο 75ο λεπτό.

Με το γκολ αυτό ο Άγγλος φορ έφτασε τα 188 στην ιστορία της Premier League προσπέρασε τον Άντι Κόουλ και είναι πλέον τρίτος σκόρερ. Κυνηγάει μόνο τους Γουέιν Ρούνεϊ (208) και Άλαν Σίρερ (260).

Το φινάλε ήταν θρίλερ γιατί στο γήπεδο ήταν ο Μίτροβιτς. Στο 83ο λεπτό με καταπληκτικό σουτ μείωσε σε 2-1 φτάνοντας τα έξι γκολ φέτος στο πρωτάθλημα ενώ στο 88ο λεπτό άγγιξε την ισοφάριση αλλά με καταπληκτική επέμβαση ο Λορίς κράτησε το τελικο 2-1.

Τότεναμ (3/4/3) : Λορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Λανγκλέ – Ρογιάλ, Μπεντανκούρ, Χόιμπιερ, Σεσενιόν – Ριτσάρλισον, Σον (84′ Πέρισιτς), Κέιν (78′ Κουλουσέβσκι)

Φούλαμ (4/2/3/1) : Λένο – Τέτετ, Ανταραμπάιο, Ριμ, Ρόμπινσον (29′ Μπαμπού) – Ριντ, Παλίνια (85′ Βινίσους) – Ντεκόρντοβα-Ριντ (61′ Τζέιμς), Περέιρα (61′ Κέρνι), Κεμπανό (60 Γουίλιαν) – Μίτροβιτς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.