Οι πιο…μισητοί παίκτες του 2022!

Σκεφτείτε, να είστε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο αλλά αντί για αγάπη και θαυμασμό, να είσαι ιδιαίτερα μισητός, ακόμη και στις τάξεις της ομάδας σου!

Η ζωή του ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολη και οι συγκεκριμένοι έχουν…συνηθίσει να ζουν με αυτό τον τρόπο! Μέχρι φυσικά να καταφέρουν ΄αλλάξουν την αγωνιστική τους εικόνα!

Ας δούμε τους παίκτες που ο κόσμος μίσησε περισσότερο, το 2022!

Στην κορυφή της λίστας είναι αναμφισβήτητα ο Χάρι Μαγκουάιρ!

Χάρι Μαγκουάιρ
epa09567664 Harry Maguire of Manchester United reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City in Manchester, Britain, 06 November 2021. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο παίκτης που αποκτήθηκε για να δώσει κύρος στην άμυνα της Γιουνάιτεντ, ο άνθρωπος που αποκτήθηκε για να κάνει ευκολότερη την δουλειά του Νταβίντ Ντε Χέα!

Από τη μέρα που αποκτήθηκε μέχρι στιγμής, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν περνάει καλά στο Μάντσεστερ. Συχνά κάνει λάθη που κοστίζουν στην ομάδα του, θεωρείται αργός για τα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ και όταν αυτά επαναλαμβάνονται, τότε και η υπομονή του κόσμου εξαντλείται.

Κι όμως, ο Μαγκουάιρ της Γιουνάιτεντ, όταν ενσωματώνεται στην Εθνική Αγγλίας, παίζει καλά, κάτι που προβληματίζει τους φίλους της ομάδας. Πραγματικά ο παίκτης έχει ακούσει όχι και λίγα και αν όχι όλοι, σχεδόν όλοι θα ήθελαν να τον δουν μακριά από τον σύλλογο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
epa09923161 Cristiano Ronaldo of Manchester United celebrates after scoring the 2-0 for his club during the English Premier League soccer match between Manchester United and Brentford FC in Manchester, Britain, 02 May 2022. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μέσα σε αυτή τη λίστα. Τι και να πέτυχε πέρυσι 24 γκολ; Η έλευση του Τεν Χαχ, σε συνδυασμό με το γεγονός πως έμεινε κάποιες φορές εκτός εντεκάδας έκαναν τον CR7, να θέλει ν΄αποχωρήσει άμεσα από την Γιουνάιτεντ. Το σίριαλ κράτησε αρκετά το καλοκαίρι που μας πέρασε κάτι που έφερε εκνευρισμό όχι μόνο στους φίλους της Γιουνάιτεντ αλλά και σε άλλους. Το πιο καλό παράδειγμα, είναι οι φίλοι της Ατλέτικο, καθώς με το που ακούστηκε τ΄όνομά του, υπήρξαν αντιδράσεις, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι ευπρόσδεκτος.

Ο Ρονάλντο δεν βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, παρέμεινε στην Γιουνάιτεντ και σίγουρα δεν είναι(αυτή τη στιγμή τουλάχιστον) από τους πλέον αγαπητούς παίκτες. Σίγουρα έχει τον σεβασμό όλων για όσα έχει πετύχει στην καριέρα του, αλλά είναι ένας παίκτης που πολλοί, λατρεύουν να μισούν!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, είναι ο άνθρωπος που αν και βοήθησε την Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει στην κατάκτηση τροπαίων, κατάφερε να είναι από τους παίκτες που κανείς φίλος της ομάδας δεν ήθελε στην ομάδα.

Φαίνεται πως οι φίλοι της Ρεάλ δεν ενδιαφέρονταν για τα γκολ και τις επιτυχίες του Μπέιλ, καθώς κυρίως έβλεπαν τις απουσίες του λόγω τραυματισμού και παράλληλα τα χρήματα που λάμβανε από τον σύλλογο για να μην παίζει! Μάλιστα την ίδια ώρα ήταν πάντα διαθέσιμος για την Ουαλία κάτι που έκανε το μίσος προς το πρόσωπό του να αυξάνει καθημερινά. Η «λύτρωση» γι αυτούς ήρθε όταν ο Μπέιλ μετακόμισε στις ΗΠΑ!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Νειμάρ

Ο άνθρωπος που κόστισε στην Παρί, «γη και ύδωρ» για να τον αποκτήσει και ενίοτε έχει καταφέρει να διχάσει τους φίλους της ομάδας.

Οι τραυματισμοί του, η ζωή εκτός αγωνιστικών χώρων αλλά και το γεγονός πως η Παρί δεν έχει καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, φέρνουν τον Νειμάρ στο επίκεντρο. Μάλιστα, πέρυσι κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μπορντό τόσο ο βραζιλιάνος, όσο και ο Μέσι, αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους Παριζιάνους. Μάλιστα το καλοκαίρι, υπήρξε ένα μικρό σίριαλ για την απομάκρυνσή του όμως τελικά έμεινε, με την ελπίδα να βοηθήσει την Παρί να φτάσει στο «Άγιο Δισκοπότηρο», το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως μέχρι στιγμής κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα!

Ρομέλου Λουκάκου

Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ενσωματώθηκε ξανά στην Τσέλσι, αναγκάζοντας την να δώσει πάνω από 100 εκατομμύρια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αναμενόμενο, ο κόσμος να ζητά από αυτόν, γκολ! Με τόσα χρήματα, η Τσέλσι θα μπορούσε να έχει αποκτήσει τον Χάαλαντ! Ο Βέλγος ωστόσο σε 23 ματς πέτυχε μόλις 5 γκολ κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους φίλους της Τσέλσι. Ο Λουκάκου, σε συνέντευξή του παραδέχτηκε πως ήταν λάθος η μετακίνησή του στην Τσέλσι και πως ήθελε να επιστρέψει στην Ίντερ. Αυτά τα δύο ήταν αρκετά για να τον κάνουν «μισητό» στις τάξεις των οπαδών!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.