Μαρσέλο, Μάτα και άλλοι, ακόμα ελεύθεροι ψάχνουν…

Μόλις λίγες μέρες απομένουν πριν από τη λήξη της προθεσμίας και υπάρχουν μερικά αξιόλογα ονόματα που αναζητούν συλλόγους.

ΜΑΡΣΕΛΟ

Δεν συμβαίνει συχνά κάποιος να έχει πανηγυρίσει σαν αρχηγός το Champions League της προηγούμενης σεζόν και να είναι χωρίς ομάδα στην αρχή της νέας σεζόν, αλλά αυτό συνέβη για τον Βραζιλιάνο. Ομολογουμένως, ο πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης, ήταν σταθερά πίσω από τον Φέρλαντ Μέντι, ξεκινώντας μόνο επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, ο Μαρσέλο είπε φεύγοντας από τη Μαδρίτη: “Δεν θα αποσυρθώ, όχι τώρα. Αισθάνομαι ότι μπορώ ακόμα να παίξω. Το να αντιμετωπίσω τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είναι πρόβλημα. Είμαι μεγάλος Μαδρίτης, αλλά είμαι επίσης μεγάλος επαγγελματίας .

ΧΟΥΑΝ ΜΑΤΑ

Ο Μάτα είναι ένας άλλος πολύ έμπειρος και εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης που δεν έχει καταφέρει ακόμα την ομάδα που μπορεί να είναι η τελευταία κίνηση και ένας τελευταίος σταθμός μιας εξαιρετικής καριέρας. Ο Ισπανός πέρασε 8.5 χρόνια στη Γιουνάιτεντ, αλλά μόνο μία φορά ξεκίνησε σε πάνω από 30 αγώνες πρωταθλήματος για τον σύλλογο σε μία μόνο σεζόν. Εμφανίστηκε στην αρχική ενδεκάδα της Premier League για την Γιουνάιτεντ μόνο 16 φορές στις τρεις τελευταίες σεζόν μαζί. Ωστόσο, η μετάβαση από τη Γιουνάιτεντ στη Λιντς Γιουνάιτεντ θα ήταν αμφιλεγόμενη και οι αναφορές για το ενδιαφέρον των παγωνιών για τον Μάτα απορρίφθηκαν γρήγορα αφήνοντάς τον ακόμα χωρίς στέγη.

ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΝΤΙΜΠΕ

Το απόθεμα του Γάλλου αμυντικού ήταν πολύ υψηλό μετά το πρωτάθλημα που πανηγύρισε με την φανέλα της Μονακό πριν από πέντε χρόνια στη Ligue 1. Επίσης, πρόσθεσε ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Γαλλίας ένα χρόνο αργότερα. Ωστόσο, ο δεξιός μπακ δεν ακολούθησε συμπαίκτες του όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ) στην αποχώρησή του από το πριγκηπάτο , αντίθετα έμεινε για να δει το ενδιαφέρον για την υπογραφή του να μειώνεται. Ένας δανεισμός στην Έβερτον δεν βοήθησε πολύ στο προφίλ του Σιντίμπε, αλλά εξακολουθεί να είναι σε καλή ηλικία καθώς αναζητά άλλη ομάδα.

ΡΟΣ ΜΠΆΡΚΛΕΪ

Ο Άγγλος μέσος είχε ακόμα συμβόλαιο με την Τσέλσι για την τελευταία εβδομάδα του παραθύρου, αλλά οι μπλε του Λονδίνου συμφώνησαν να περικόψουν μια εξαιρετικά απογοητευτική θητεία τεσσεράμισι ετών στο Στάμφορντ Μπριτζ. Έχοντας εξασφαλίσει την έξοδο από την Έβερτον, ο μέσος δεν ξαναβρήκε ποτέ τη φόρμα του στο Γκούντισον Παρκ, με την μορφή δανεισμού στην Άστον Βίλα να ξεκινά λαμπρά πριν εξαφανιστεί γρήγορα. Ωστόσο, σίγουρα θα υπάρξει ένας σύλλογος πρόθυμος να πάρει το ρίσκο, με τη Ρέιντζερς να συνδέεται σε μεγάλο βαθμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.