Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ 9-0: Άστραψε και… βρόντηξε, ισοφάρισε το ρεκόρ! (hls)

Η Μπόρνμουθ πλήρωσε τα... σπασμένα για το άσχημο ξεκίνημα της Λίβερπουλ στην Premier League! Οι «ρεντς» έκαναν ό,τι ήθελαν στο «Άνφιλντ» και φιλοδώρησαν με εννέα γκολ την άμοιρη Μπόρνμουθ, το οποίο είναι και ισοφάριση της μεγαλύτερης νίκης στην ιστορία του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κερδίσει με 9-0 την Ίπσουιτς Τάουν το 1995 και το 2021 με το ίδιο σκορ την Σαουθάμπτον. Με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει το 2019 εκτός έδρας και η Λέστερ την Σαουθάμπτον. Η Λίβερπουλ σήμερα (27/08) ισοφάρισε το ρεκόρ, βάζοντας εννέα τεμάχια στην άμοιρη Μπόρνμουθ.

Η αρχή έγινε στο 3ο λεπτό με τον Λουίς Ντίαθ να ανοίγει τον… χορό και στο 6′ ο Χάρεβϊ Έλιοτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Κλοπ. Στο 28′ ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έγραψε το 3-0 με το καλύτερο τέρμα της βραδιάς, με τον Φιρμίνιο να βγάζει τρεις ασίστ στα ισάριθμα τρία πρώτα γκολ.

Στο 31′ μετά από τις τρεις ασίστ, ο Βραζιλιάνος βρήκε και δίχτυα, με το τέλειο ημίχρονο των «ρεντς» να ολοκληρώνεται στο 5-0 χάρη σε τέρμα του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 45′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Άντριου Ρόμπερτσον.

Ούτε όμως η ανάπαυλα έκοψε τον ρυθμό της Λίβερπουλ με τον Κρις Μέφαμ να βάζει γκολ σε λάθος εστία στο 46′ για το 6-0. Ο Φιρμίνιο στο 63′ έδωσε συνέχεια στο… πάρτι, με τον χορό των γκολ να ολοκληρώνεται στο 80′ και το 85′.

Ο Κώστας Τσιμίκας που είχε περάσει αλλαγή στο 69ο λεπτό, έβγαλε δύο ασίστ σε Καρβάλιο και Ντίαθ αντίστοιχα, για το τελικό 9-0, που είναι ρεκόρ για την Λίβερπουλ και ισοφάριση του ρεκόρ της Premier League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.