Κριστάλ Πάλας : Απείλες για την ζωή του δέχεται ο Άντερσεν

Ο κεντρικός αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας, Άντερσεν δέχεται απειλες για την ζωή του μετά την εμπλοκή του στην αποβολή του Ντάργουιν Νούνιες της Λίβερπουλ.

Ο Γιόαχιμ Άντερσεν, κεντρικός αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας, ενημέρωσε τις αρχές ότι δέχεται απειλές για την ζωή του. Ο Άντερσεν δέχτηκε κουτουλιά στο πρόσωπο από τον Ντάργουιν Νούνιες της Λίβερπουλ ο οποίος στην συνέχεια αποβλήθηκε.

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός “πάτησε τα κουμπιά που έπρεπε” για να εκνευρίσει τον Ουρουγουανό της Λίβερπουλ και αυτός απάντησε με κουτουλιά στο κεφάλι του αντιπάλου του.

Ο Νούνιες αποκάλυψε με μήνυμα στα social media πως : “Δέχτηκα 300-400 μηνύματα το βράδυ της Δευτέρας. Καταλαβαίνω ότι υποστηρίζετε μια ομάδα αλλά πρέπει να σέβεστε και να μην κάνετε τους σκληρούς μέσω διαδικτύου”.

Ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα που δέχεται παίκτης της Λίβερπουλ για βίαιη συμπεριφορά από την ημέρα που ανέλαβε ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Ουρουγουανός αναμένεται να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές. Χάνει σίγουρα το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Άντερσεν με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι προσπαθούσε σε όλο το παιχνίδι να εκνευρίσει τον Νούνιες.

“Σε όλο το παιχνίδι ήμουν δίπλα του. Προσπάθησα να τον εκνευρίσω και έπαιξα καλά απέναντί του. Νομίζω ότι για αυτό εκνευρίστηκε μαζί μου. Με χτύπησε με το κεφάλι του, την πρώτη φορά σε μια σέντρα και του είπα ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό. Νευρίασα μαζί του. Μετά το έκανε ξανά που για εμένα ήταν εντελώς ηλίθιο και ήταν ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.