Tσέλσι – Τότεναμ 2-2: Ο Κέιν μίλησε τελευταίος! (hls)

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές στο καναβάτσο από την Τσέλσι αλλά πήρε τον πόντο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τον Κέιν στις καθυστερήσεις!

Μόνο ο Τιερί Ανρί έχει πετύχει στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ περισσότερα γκολ από τον Χάρι Κέιν στα λονδρέζικα ντέρμπι.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Οπότε ακόμα και όταν σε ένα ματς φαίνεται ελάχιστα, δεν μπορείς να τον ξεγράψεις.

Το κατάλαβε καλά αυτό η Τσέλσι, που πίστεψε ότι είχε φτάσει στο «δύο στα δύο» στην Πρέμιερ Λιγκ έχοντας προβάδισμα 2-1 επί της Τότεναμ στις καθυστερήσεις, όμως πληγώθηκε από τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος έστω και σε μία μέτρια μέρα, έφτασε τα 42 γκολ στις μονομαχίες τις πρωτεύουσας.

Mετά από ένα επεισοδιακό 2-2, αμφότερες οι …Λονδρέζες έμειναν στους 4 πόντους, με την Τότεναμ να έχει πλέον μόνο μία νίκη στις τελευταίες 38 επισκέψεις της στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό λίγο όμως θα νοιάξει τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος «τσίμπησε» ανέλπιστο πόντο στην έδρα της παλιάς του ομάδας, σε ένα ντέρμπι με πολλές συγκινήσεις.

Η Τσέλσι ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και η υπεροχή της καρποφόρησε στο 20′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κουλιμπαλί βρέθηκε μόνος του και με ωραίο σουτ νίκησε από μακριά τον Γιορίς για το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τότεναμ έβγαλε αντίδραση στο β’ και στο 61′ ο Κέιν έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 αστοχώντας σε τετ-α-τετ.

Οι «σπερς» τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 68′ με «βολίδα» του Χόιμπιεργκ εκτός περιοχής, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ του Μπεντανκούρ στον Χάβερτς στο ξεκίνημα της φάσης.

Η Τσέλσι βγήκε αμέσως μπροστά για το δεύτερο γκολ και στο 75′ παραλίγο να το πετύχει, με τον Χάβερτς να αστοχεί ολομόναχος προ του Γιορίς.

Δύο λεπτά αργότερα οι «μπλε» όμως τα κατάφεραν καθώς πίεσαν ψηλά και έκλεψαν την μπάλα, με τον Στέρλινγκ να δίνει έτοιμο γκολ στον Τζέιμς.

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 2-2, όταν ο Μεντί έβγαλε εντυπωσιακά κεφαλιά του Ντέιβις.

Από το κόρνερ που προέκυψε όμως στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κέιν βρέθηκε ολομόναχος στην περιοχή και έγραψε με κεφαλιά το τελικό 2-2!

Mε τη λήξη, Κόντε και Τούχελ που είχαν…κοκορομαχία σε όλο το παιχνίδι, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με αποτέλεσμα να δεχτούν αμφότεροι κόκκινη κάρτα. Ισόπαλοι σε όλα…

Tσέλσι (Τούχελ): Μεντί – Τζέιμς, Σίλβα, Κουλιμπαλί – Λόφτους – Τσικ, Καντέ (85′ Γκάλαχερ), Ζορζίνιο (73′ Αθπιλικουέτα), Κουκουρέγια – Χάβερτς (89′ Mπρόγια), Μάουντ, Στέρλινγκ (85′ Πούλισιτς).
Τότεναμ (Κόντε): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις – Έμερσον (82′ Λούκας), Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ (79′ Μπισουμά), Σέσενιον (57′ Ρισάρλισον) – Κουλουσέφσκι, Σον (79′ Πέρισιτς), Κέιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.