Μάντσεστερ Σίτι: Γκόμεθ ο εκλεκτός στα μπακ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ισπανού αμυντικού Σέρχιο Γκόμεθ από την Άντερλεχτ στην Μάντσεστερ Σίτι.

Οι πρωταθλητές της Premier League προσπαθούν να αποκτήσουν εναλλακτικές λύσεις στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Μετά την αποχώρηση του Ουκρανού διεθνή, Ολεξάντερ Ζιντσένκο για την Άρσεναλ, απέμεινε στη Σίτι ο Πορτογάλος Ζοάο Κανσέλο ως μοναδικός αριστερός μπακ (η φυσική του θέση είναι δεξί μπακ). Ο 21χρονος Γκόμεθ θα αγωνιστεί για μια θέση στην πρώτη ομάδα, είπε ο Γκουαρδιόλα στους δημοσιογράφους, έχοντας εντυπωσιάσει στην Άντερλεχτ, την περασμένη σεζόν.

 «Είναι ένας ταλαντούχος νεαρός παίκτης από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, πήγε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής και τον τελευταίο χρόνο του δόθηκε μια ευκαιρία από τον Κομπανί στην Άντερλεχ. Έπαιξε καλά και βάλαμε στόχο να τον φέρουμε εδώ».

Ο Γκόμεθ έπαιξε 30 ματς με την Άντερλεχτ από τότε που έφτασε στις Βρυξέλλες, τον Ιούνιο του 2021. Έχει εκπροσωπήσει επίσης την Ισπανία σε επίπεδο νέων, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών το 2017, όταν έχασε από την Αγγλία στον τελικό. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Σίτι και η Άντερλεχτ συμφώνησαν σε 11 εκατομμύρια λίρες για τον Γκόμεθ.

 «Είναι εξαιρετικός παίκτης. Θα μείνει μαζί μας, δίπλα στον Ζοάο», συμπλήρωσε ο Ισπανός, λέγοντας επίσης ότι ο Κάλβιν Φίλιπς, δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Μπόρνμουθ λόγω τραυματισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.