Λέστερ-Μπρέντφορντ 2-2: Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες… (hls)

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπρέντφορντ πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Λέστερ, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχοντας την κατοχή, κινούμενοι κυρίως απο την αριστερή πλευρά αλλά κι από τον άξονα, με εκφραστές τους Μάντισον, Τίλεμανς.

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες ήρθε στο 33′ με το κόρνερ του Μάντισον και την κεφαλιά του Καστάν, ο Βέλγος είχε σκοράρει τον περασμένο Μάρτιο στην εντός έδρας νίκη των “Αλεπούδων” επί των Λονδρέζων με 2-1.

Το σύνολο του Ρότζερς είχε την ευκαιρία για διευρύνει το προβάδισμά του προτού φύγει το 45λεπτο, αλλά ο Τίλεμανς στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα από το δυνατό σουτ του στο 42′ πήγε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ράγια.

Η Λέστερ έκανε την ιδανική εκκίνηση στο δεύτερο μέρος, με τον Ντιούζμπερ-Χολ να σημειώνει το 2-0 με τη συμπλήρωση 23 δευτερολέπτων με ασύλληπτο σουτ.

Οι Λονδρέζοι δεν παράτησαν το παιχνίδι, ο Φρανκ παρενέβη από τον πάγκο ρίχοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Ντασίλβα και Λιούις-Πότερ (συνολικά έκανε και τις 5 αλλαγές του) με τον Τόνι να μειώνει στο 62′ σε 2-1 και να προσθέτει άγχος στους γηπεδούχους, οι οποίοι εκ νέου στάθηκαν άτυχοι με νέο δοκάρι του Φοφανά στο 67′.

Oι “Μέλισσες” συνέχισαν να πιέζουν και αφού ο Τόνι στο 77′ χάνει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αυτή τελικά έρχεται στο 86′ με ένα εξαίσιο πλασέ του Ντασίλβα για το τελικό 2-2.

Λέστερ: Γουόρντ, Φοφανά, Έβανς (αρχ.), Άμαρτεϊ, Καστάν, Εντιντί, Μάντισον, Ντιούζμπερι-Χολ (73′ Ντάκα), Τίλεμανς, Τζάστιν, Βάρντι

Προπονητής: Μπρένταν Ρότζερς

Μπρέντφορντ: Ράγια, Χίκι (84′ Σόρενσεν), Γιάνσον (αρχ.), Μι (59′ Λιούις-Πότερ), Χένρι, Γιάνελτ, Νέργκααρντ (73′ Μπατίστ), Γένσεν (59′ Ντασίλβα), Εμπεμό, Τόνι, Βισά (84′ Ντερβίσογλου)

Προπονητής: Τόμας Φρανκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.