Tότεναμ-Σάουθαμπτον 4-1: Καλοκαιρινός περίπατος (hls)

Οι Λονδρέζοι με κορυφαίο τον Κουλουσέφσκι επικράτησαν εύκολα της ομάδας του αγγλικού Νότου, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Έχοντας τη δυναμική που εμφάνισε στο τελείωμα της προηγούμενης σεζόν, η Τότεναμ έκανε θετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-1 της Σάουθαμπτον.

Οι Λονδρέζοι είχαν ως κινητήριο μοχλό τον Κουλουσέφσκι και σημαντικούς παράγοντες στην ανάπτυξη τους δύο ακραίους τους Έμερσον και Σεσενιόν.

Στο δεύτερο μέρος ο Κόντε έδωσε χρόνο συμμετοχές και στις μεταγραφές (Πέρισιτς, Μπισουμά, Λονγκλέ).

Η Σάουθαμπτον κατάφερε να προηγηθεί με εξαίσιο βολέ του Γουόρντ-Πράουζ στο 12′ όμως ο Σεσενιόν με το πρώτο γκολ του στη Premier League με τη φανέλα της Τότεναμ ισοφάρισε στο 21′ και στο 31′ ο Ντάιερ (είχε να σκοράρει στο πρώταθλημα 4 χρόνια) ανέτρεψε τα δεδομένα.

Το αυτογκόλ του Σαλίσου στο 61′ και το πανέμορφο γκολ του Κουλουσέφσκι διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 για την ομάδα του Κόντε, η οποία την επόμενη αγωνιστική έχει το εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι.

Tότεναμ: Λιορίς (αρχ.), Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις (86′ Λονγκλέ), Έμερσον (87′ Ντόχερτι), Μπετανκούρ (86′ Μπισουμά), Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν (66′ Πέρισιτς), Κουλουσέφσκι (86′ Λούκας Μόουρα), Σον, Κέιν

Προπονητής: Αντόνιο Κόντε

Σάουθαμπτον: Μπαζούνου, Τζενέπο (72′ Περό), Βαλερί (46′ Στίβενς), Μπεντνάρεκ, Σαλίσου, Γουόκερ-Πίτερς (90+2′ Ρέντμοντ), Γουόρντ-Πράουζ (αρχ.), Ρομέου (75′ Ντιαλό), Λαβιά, Αρίμπο, Α. Αρμστρονγκ (46′ Σ. Άρμστρονγκ)

Προπονητής: Ραλφ Χάζενχουτλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.