Φούλαμ – Λίβερπουλ 2-2: “Γκέλα” με το… καλημέρα (hls)

Η πρώτη έκπληξη της Premier League έγινε στο "Craven Cottage". Η Φούλαμ με δύο γκολ του Λούκα Μίτροβιτς έκοψε βαθμούς (2-2) από τη Λίβερπουλ και την υποχρέωσε σε "στραβοπάτημα" με το... καλημέρα. Δοκάρι στις καθυστερήσεις είχαν οι "Reds".

Η πρωταθλήτρια της Championship μπήκε με… ορμή στο παιχνίδι και φρόντισε από νωρίς να δείξει στη Λίβερπουλ πως δεν θα είναι εύκολη λεία. Ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε την ομάδα του Κλοπ και στο 32′ κατάφερε να “εξαργυρώσει” την ανωτερότητα της.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης

Οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν εξαιρετικά από τα δεξιά, ο Τετέ σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Μίτροβιτς νίκησε κατά κράτος στον αέρα τον Άρνολντ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λίβερπουλ έβγαλε αντίδραση και στο 39′ θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Ντίαζ μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και η Φούλαμ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ.

Τελικά, η ισοφάριση ήρθε στο 64′ με καταπληκτικό τελείωμα του Νούνιες. Ο Πορτογάλος επιθετικός, 13 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, αξιοποίησε τη σέντρα του Σαλάχ και με φοβερό τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Κλοπ προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ που απέκτησαν μετά το γκολ του Νούνιες και να γυρίσουν… τούμπα το ματς, όμως αντ’ αυτού, στο 72′ δέχτηκαν δεύτερο γκολ. Ο Μίτροβιτς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φαν Ντάικ και από την άσπρη βούλα νίκησε τον Άλισον, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στη Φούλαμ.

Η Λίβερπουλ, ωστόσο, δεν παράτησε το παιχνίδι, συνέχισε να ασκεί πίεση στους γηπεδούχους και στο 81′ δικαιώθηκε, καθώς ισοφάρισε σε 2-2 με τον Σαλάχ, όμως στον εναπομείναντα χρόνο δεν μπόρεσε να αποφύγει τη “γκέλα”, αφού στις καθυστερήσεις το σουτ του Χέντερσον τράνταξε το δοκάρι.

Φούλαμ (Μάρκο Σίλβα): Ροντάκ, Τετέ, Τόσιν, Ριντ (90+4′ Ντάφι), Κεμπάνο (66′ Σόλομον), Μίτροβιτς, Ριμ, Κόρδοβα – Ριντ, Περέιρα (89′ Κέρνεϊ), Παλίνια, Ρόμπινσον.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Τρεντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (59′ Μίλνερ), Τιάγκο (51′ Έλιοτ), Χέντερσον, Σαλάχ, Φιρμίνο (51′ Νούνιεζ), Ντίας (78′ Καρβάλιο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.