Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 0-2: Με το δεξί στην πρεμιέρα (vids)

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Άρσεναλ στο νέο πρωτάθλημα της Premier League, καθώς έστω και δύσκολα πέρασε (0-2) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι “κανονιέρηδες” να ξεκινούσαν με “στραβοπάτημα” τη σεζόν, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Χάρη σε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και με ένα γρήγορο γκολ, κατάφερε να βάλει τις βάσεις για να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Βιεϊρά και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Το σκορ για τους “κανονιέρηδες” άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι με κεφαλιά, αξιοποιώντας την ασίστ του Ζιντσένκο.

Η Κρίσταλ Πάλας βελτίωσε πολύ την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε την ομάδα του Αρτέτα, όμως με εξαίρεση τη φάση του 52ου λεπτού με τον Έζε, δεν έβρισκε τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη και συμπαγή άμυνα της Άρσεναλ.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου, όμως… μίλησε ξανά. Η Κρίσταλ Πάλας πίεζε και έψαχνε γκολ ισοφάρισης και αντ’ αυτού δέχτηκε δεύτερο στην κόντρα. Στο 85′ ο Σάκα πάτησε περιοχή από δεξιά, επιχείρησε σέντρα-σουτ και ο Γκέιχι άθελα του με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Κρίσταλ Πάλας (Πατρίκ Βιεϊρά): Γκουαΐτα, Κλάιν, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ, Σλουπ (86′ Χιουζ), Ντουκουρέ (75′ Μιλιβόγεβιτς), Αγιού, Έζε, Ζαχά, Εντουάρ (58′ Ματετά).

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (83′ Τίερνι), Παρτέι, Τζάκα, Σακά, Έντεγκααρντ (92′ Λοκόνγκα), Μαρτινέλι, Ζεσούς (83′ Ενκετιά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.