Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρντιόλα είναι σίγουρος για τον Χάαλαντ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε σίγουρος για την παρουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε πως δε γνωρίζει πόσα γκολ θα σημειώσει ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής, όμως είναι βέβαιος, πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: “Δεν ξέρω πόσα γκολ θα σκοράρει και δεν με νοιάζει. Δεν πρόκειται να κερδίσουμε ή να χάσουμε εξαιτίας του ‘Ερλινγκ. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Είναι γρήγορος, είναι ένας τύπος που έπαιξε 90 λεπτά την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες. Είναι μεγαλόσωμος και ίσως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί. Αν αμφιβάλει για το αν θα σκοράρει, θα σκοράρει, το έκανε κάθε χρόνο. Απλώς προσαρμόζει τον τρόπο που παίζει και θα προσαρμόσουμε το τελευταίο τρίμηνο σε αυτόν. Δεν έχω καμία αμφιβολία, αλλά δεν ξέρω πόσα γκολ θα πετύχει”.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των Καταλανών συμπλήρωσε: “Η απάντηση είναι η ίδια με πέρυσι. Με ρωτάτε κάθε εβδομάδα και πάντα λέω ότι θέλω το καλύτερο για τους παίκτες. Θέλω να μείνει ο Μπερνάρντο 100%. Ταυτόχρονα όμως, αν θέλεις να φύγεις και έχεις πρόταση, οι σύλλογοι έρχονται σε συμφωνία. Πρόκειται για κοινή λογική. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, ξεχωριστός, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν λάβαμε καμία προσφορά, ούτε την περασμένη σεζόν. Ο Μπερνάρντο είναι έτοιμος, προπονείται καλά για την Κυριακή. Είναι χαρούμενος εδώ, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.