Ταρκόφσκι: «Είδωλο μου ο Τέρι και δυσκολότερος αντίπαλος ο Αζάρ, ανυπομονώ για το Έβερτον-Λίβερπουλ» (vid)

Ο 29χρόνος Άγγλος στόπερ της Έβερτον, Τζέιμς Ταρκόφσκι, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και αποκάλυψε τους φετινούς στόχους των «ζαχαρωτών». Παράλληλα, αναφέρθηκε στον προπονητή του Φρανκ Λάμπαρντ αλλά και στους Τζον Τέρι και Εντέν Αζάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο 29χρόνος Άγγλος στόπερ της Έβερτον, Τζέιμς Ταρκόφσκι:

Για τους τομείς που πρέπει να βελτιωθεί η Έβερτον σε σχέση με πέρσι:

Είχαμε αρκετό χρόνο να βελτιωθούμε σε αρκετά πράγματα το καλοκαίρι. Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα, να βάλουμε αρκετά γκολ και να γεμίσουμε με χαμόγελα τους οπαδούς μας γιατί πέρσι είχαμε μία δύσκολη σεζόν. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ και θέλουμε να κερδίσουμε παραπάνω βαθμούς.

Για τα ηγετικά του χαρακτηριστικά:

Το να μιλάω στους συμπαίκτες μου, το να είμαι ηγέτης και το να είμαι ήρεμος είναι πολύ σημαντικά. Να μην πανικοβάλλομαι στις δύσκολες στιγμές απέναντι σε καλούς αντιπάλους, οι οποίες θα υπάρξουν. Το να κρατάς την συγκέντρωση και την ψυχραιμία σου μέχρι το τέλος των παιχνιδιών είναι βαρύνουσας σημασίας.

Για τον Φρανκ Λάμπαρντ:

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει τον σεβασμό όλων των παικτών λόγω της καριέρας του που όλοι την γνωρίζουν. Έπαιξε στο κορυφαίο επίπεδο για πολύ καιρό, οπότε είναι φυσικό να τον σέβονται όλοι αμέσως. Αλλά είναι προπονητής μας και θέλει να μας περάσει τις ιδέες του και να παίξει η ομάδα όπως το έχει σκεφτεί εκείνος. Και είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια θα φανεί αυτό.

Για το μεγαλύτερο επίτευγμα στη μέχρι τώρα προπονητική καριέρα του Φρανκ Λάμπαρντ:

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα της μέχρι τώρα προπονητικής καριέρας του είναι το περσινό παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, όπου κερδίσαμε 3-2. Κατόρθωσε να δώσει κίνητρο σε μία ομάδα που ήταν πίσω με 2-0, στην πιο δύσκολη σεζόν. Κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, ένα κομβικό ματς για να μείνουμε στην κατηγορία. Νομίζω ότι σε εκείνο το παιχνίδι έδειξε τι μπορεί να κάνει και θεωρώ ότι την σεζόν που έρχεται θα δείξει σε όλους ακόμη παραπάνω πράγματα και τις αξίες που θέλει να περάσει στην ομάδα.

Για το Έβερτον-Λίβερπουλ, ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στον κόσμο:

Ανυπομονώ για το Έβερτον-Λίβερπουλ, μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου. Το έχω δει πολλές φορές, χάζευα την ατμόσφαιρα και περιμένω πως και πως το παιχνίδι της 3ης Σεπτεμβρίου. Όμως πρώτα πρέπει να επικεντρωθούμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Για το είδωλο του:

Το είδωλο μου είναι ο Τζον Τέρι, έπαιξε πολλά χρόνια στην Τσέλσι, έπαιζε στο τοπ επίπεδο για πολλά χρόνια. Οπότε είναι πραγματικά ένας παίκτης που θαύμαζα και με ώθησε στο να γίνω αυτός που είμαι. Πάντα έβλεπα παιχνίδια του και κοιτούσα πως παίζει για να μπορέσω να πάρω κάποια στοιχεία για το δικό μου παιχνίδι.

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει ποτέ:

Ο Εντέν Αζάρ είναι πιθανότατα ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει. Τον αντιμετώπισα πρώτη φορά στην Τσέλσι. Ο τρόπος που κινείται, το πόσο αρμονικός, δυνατός και γρήγορος είναι. Οπότε ναι, ο Αζάρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

Για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο:

Έχω παίξει ενάντια στον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Europa League και έχω έρθει στην Ελλάδα πολλές φορές με την οικογένεια μου για διακοπές. Ερχόμασταν πολύ στην Ελλάδα όταν ήμουν μικρός, οπότε έχω επισκεφτεί αρκετά νησιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.