Γκουαρδιόλα: “Δεν υπάρχει λόγος να μην έχουμε αυτοπεποίθηση”

Πεπεισμένος πως δεν έχει κλονιστεί η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του, μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ στον τελικό του Community Shield, εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός προπονητής δήλωσε σίγουρος πως η Μάντσεστερ Σίτι θα παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα της Premier League και εξέφρασε για ακόμη μία φορά την πίστη του στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του.

Δεν υπάρχει λόγος να μην έχουμε αυτοπεποίθηση. Κανένας λόγος. Αυτά που έχουν κάνει αυτά τα παιδιά, όχι μόνο στην Premier League, αλλά και στα εγχώρια κύπελλα και στην Ευρώπη τα λένε όλα. Δεν ξέρω τι θα γίνει αυτήν την σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ξέρω αυτά τα παιδιά. Δεν αμφιβάλω ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Πριν από μερικές ημέρες παίξαμε με την Μπάγερν Μονάχου και κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και κόντρα στη Λίβερπουλ κάναμε πολύ καλά πράγματα. Δεν νιώθω ότι είμαστε μακριά“, δήλωσε αρχικά ο Γκουαρδιόλα.

Όσον αφορά τον Κάλβιν Φίλιπς, σχολίασε:Έχει αυτοπεποίθηση και είναι έτοιμος να παίξει. Ήρθε μόλις πριν από τρεις εβδομάδες και έχουμε τους Ροντρι, Μπερνάρντο Σίλβα και Ιλκάι Γκουντογκάν που γνωρίζουν ήδη το παιχνίδι μας. Αλλά βήμα προς βήμα θα τα καταφέρει. Θα μας βοηθήσει σε πολλά παιχνίδια“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.