Κοχ: «Δεν θέλουμε μια δραματική χρονιά όπως πέρσι, οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί!» (vid)

Ο 26χρόνος Γερμανός αμυντικός της Λιντς, Ρόμπιν Κοχ, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και υποστήριξε ότι κανείς στην ομάδα δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο η σεζόν να κυλήσει δραματικά όπως πέρσι. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον φοβερό κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο αμυντικός της Λιντς, Ρόμπιν Κοχ:

Για την περσινή σεζόν και το συναίσθημα να σώζεις την παρτίδα στο τελευταίο παιχνίδι:

Για την ομάδα ήταν μία δύσκολη χρονιά. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και στο τέλος κινδυνέψαμε να υποβιβαστούμε. Ήταν δύσκολοι καιροί για εμάς αλλά στο τελευταίο παιχνίδι τα καταφέραμε και παραμείναμε στην κατηγορία. Ήταν κάτι τεράστιο για το κλαμπ και την ομάδα. Όλο το άγχος αποβλήθηκε την τελευταία ημέρα. Φοβερό συναίσθημα και πηγαίνοντας στις διακοπές νιώθοντας αυτό, ήταν πολύ καλό.

Για το πόσο σημαντικό ρόλο ότι υπάρχει χρόνος φέτος για δουλειά με τον κόουτς Τζέσε Μαρτς:

Πρώτα από όλα νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια ολόκληρη προετοιμασία με τον κόουτς Μαρτς. Είναι πολύ δύσκολο να έρχεσαι σε ομάδα ως προπονητής και να έχεις να διαχειριστείς μια δύσκολη κατάσταση όπως αυτή που είχαμε εμείς με τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς σαν ομάδα και για εκείνον σαν προπονητή να έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Είχαμε πολύ καλή preseason και δουλέψαμε πολλά πράγματα. Ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν τώρα και δεν θέλουμε μία δραματική σεζόν όπως η περσινή που έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο ματς για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Είναι αρκετά σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά και να συνεχίσουμε έτσι παίζοντας καλά.

Για το πόσο μπορεί να βοηθήσει στον τομέα των στημένων φάσεων:

Έχουμε δουλέψει αρκετά στις στημένες φάσεις και ο στόχος μας είναι να βρούμε περισσότερα γκολ με αυτό τον τρόπο. Νομίζω ότι για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχω ρόλο στις στημένες φάσεις και θέλω να βάλω γκολ με αυτό τον τρόπο φέτος.

Για την δύναμη που δίνει στην Λιντς ο κόσμος της:

Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για εμάς γιατί έχουμε τους οπαδούς μας μαζί μας και μας δίνουν τρομερή ενέργεια. Είναι φανταστικοί! Είμαι δύο χρόνια εδώ και κάθε στιγμή μας υποστήριζαν. Ειδικά πέρσι στις δύσκολες στιγμές ήταν μαζί μας και μας στήριζαν. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν έτσι, αυτό είναι άλλωστε και αυτό που χρειαζόμαστε. Νομίζω ότι ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι για εμάς σαν ομάδα.

Για το επίπεδο της Premier League:

Όλοι ξέρουν ότι η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και πόσο μάλλον τώρα. Ο Χάαλαντ ήρθε από την Bundesliga π.χ. Σε κάθε ματς έχεις τουλάχιστον έναν τοπ επιπέδου επιθετικό. Ανυπομονώ για κάθε πρόκληση και κάθε παιχνίδι. Απολαμβάνω τις “μάχες”.

Για το είδωλο του:

Όταν ήμουν μικρός, το είδωλο μου ήταν ο Ροναλντίνιο που έπαιζε στην Μπαρτσελόνα γιατί ήταν μαγικό για μένα να τον βλέπω να παίζει κάθε παιχνίδι. Αγαπούσα να τον βλέπω να παίζει, έπαιζα και εγώ μικρότερος πιο επιθετικά. Ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.