Κας: «Ο Τζέραρντ λέει ότι πρέπει να βγούμε στην πρώτη 7άδα, ο κόσμος μας είναι απίθανος» (vid)

Σε αποκλειστική συνέντευξή του στη Nova ο ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα, Μάθιου Κας, αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας και έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του, Στίβεν Τζέραρντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρόνου winger της Άστον Βίλα, Μάθιου Κας στη Nova:

Για τους στόχους της φετινής σεζόν:

Η προηγούμενη σεζόν δεν ήταν καλή για τον σύλλογο, νομίζω πως οπωσδήποτε αυτή την σεζόν πρέπει να τα πάμε καλά, οφείλουμε να κάνουμε καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, εάν ο προπονητής μας ο Στίβεν Τζέραρντ λέει πως πρέπει να βρεθούμε στην πρώτη 7αδα, τότε συμφωνώ!

Για το πως βίωσε το καλοκαίρι στην ομάδα:

Θεωρώ πως έχουμε κάνει καλές μεταγραφές, έχει προστεθεί ποιότητα στο δυναμικό, πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις το ταχύτερο δυνατό, να κάνουμε ό,τι καλύτερο, γνωρίζουμε το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, οι ιδιοκτήτες στηρίζουν οικονομικά, άρα ο μοναδικός δρόμος είναι να βρεθούμε ψηλά στις 7 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Για τον προπονητή της ομάδας Στίβεν Τζέραρντ:

Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι τεράστια φυσιογνωμία, όλοι το γνωρίζουν, έχει τεράστια επίδραση στην ομάδα και στον σύλλογο, όταν μπαίνει στα αποδυτήρια όλοι τον καταλαβαίνουν, νιώθουν την παρουσία του, ουδείς μιλάει όταν εκείνος παίρνει τον λόγο, σίγουρα μας βοηθάει με την εμπειρία του.

Για τις δυσκολίες της Premier League:

Δεν μπορείς να πεις πως υπάρχουν μέτριες ομάδες στο πρωτάθλημα, στην Premier League κάθε ματς είναι πολύ δύσκολο, στην έδρα της Μπόρνμουθ, στη Λιντς, παντού υπάρχουν δυσκολίες, επομένως πρέπει να προσηλωθούμε στον εαυτό μας, ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε, τί απαιτείται για να έρθουν οι νίκες, εξάλλου γι’ αυτό δουλεύουμε, άρα πρωταρχικός στόχος είναι να συγκεντρωθούμε στο δικό μας κομμάτι.

Για το παρατσούκλι που του έμεινε:

Λατρεύω να με αποκαλούν “Πολωνό Καφού”, αυτό γίνεται και με την εθνική Πολωνίας αλλά και εδώ στα εκτός έδρας ματς, είναι ωραίο οι φίλαθλοι να έχουν φτιάξει ένα όμορφο τραγούδι για εσένα, είναι πολύ καλύτερο αυτό από το να ακούς περίεργα πράγματα από την εξέδρα, ειδικά όταν πηγαίνω στην εθνική Πολωνίας δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, με αυτό το τραγούδι οι φίλαθλοι μού δείχνουν την υποστήριξή τους.

Για το αν πιστεύει ότι είναι καλύτερο να έχεις μια νεανική ή μια έμπειρη ομάδα:

Είναι καλό να υπάρχει στην ομάδα το νεανικό στοιχείο, αλλά ακόμη καλύτερο είναι να υπάρχει ένας συνδυασμός νέων και πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών, όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα, άρα χρειάζεσαι παίκτες που να έχουν πλούσιες παραστάσεις, να ξέρουν καλά την Premier League, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Έχουμε σπουδαία ομάδα, εξαιρετικό σύνολο ελπίζω να προοδεύουμε και να βελτιωνόμαστε.

Για τον κόσμο της ομάδας και το «Βίλα Παρκ»:

Είναι απίθανη η στήριξη που έχουμε από τον κόσμο σε εντός κι εκτός έδρας ματς, σε οποιαδήποτε έδρα αλλά και στο «Βίλα Παρκ», πάντα υπάρχει κόσμος, οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε, η υποστήριξή τους είναι απίστευτη, ακόμη κι όταν η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά, εκείνοι είναι δίπλα μας, είναι κάτι που συζητούμε στα αποδυτήρια μεταξύ μας, μάς κάνει εντύπωση πόσο φοβεροί είναι οι φίλαθλοί μας, δεν υπάρχουν λόγια για να τους ευχαριστήσουμε, μας δίνουν επιπλέον ώθηση, είναι ο 12ος παίκτης μας, ήρθε η ώρα να τους το ανταποδώσουμε, ελπίζω αυτή η σεζόν να έχει θετικό πρόσημο.

Για το ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς η Πολωνία κληρώθηκε με την Αργεντινή:

Θα είναι ονειρικό να αντιμετωπίσω στον Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχω ήδη αντιμετωπίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο άρα εάν συμβεί το ίδιο με τον Μέσι, θα είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, θα το λέω στα παιδιά μου!

Για τα είδωλα του μεγαλώνοντας:

Λάτρευα τον Φράνκ Λάμπαρντ και τον Στίβεν Τζέραρντ, δύο από τους σπουδαιότερους μέσους στην ιστορία της Αγγλίας, παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια τους, είναι τεράστιοι και τώρα έχω τον Τζέραρντ προπονητή μου, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο:

Έχω έρθει στην Ελλάδα, δύο φορές έχω πάει στη Μύκονο για διακοπές, φοβερό μέρος, αλλά δεν ξέρω πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.