Mάντσεστερ Γ.-Άστον Βίλα 2-2: Αήττητοι οι «κόκκινοι διάβολοι» στην προετοιμασία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρήθηκε στο τελευταίο φιλικό της περιοδείας με την Άστον Βίλα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο Περθ.

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ κονταρίστηκε με την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ στο Περθ με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 2-2.

Ο Τζέιντον Σάντσο σημείωσε το τρίτο του γκολ σε τέσσερα φιλικά παρά το βρεγμένο γήπεδο λόγω της δυνατής βροχής.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός , που άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, δημιούργησε το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ με μια σέντρα που ανάγκασε τον Πολωνό αμυντικό της Βίλα, Μάτι Κας να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του (42’).

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου από τον προπονητή του Στίβεν Τζέραρντ, ο Λέον Μπέιλι επέτρεψε στην Άστον Βίλα να μειώσει το σκορ (49’), πριν ο Κάλουμ Τσέιμπερς ισοφαρίσει με κεφαλιά στις καθυστερήσεις (90+3).

Υπό τον νέο προπονητή Έρικ τεν Χαγκ, η Γιουνάιτεντ τελειώνει την περιοδεία της αήττητη μετά από τρεις νίκες επί της Λίβερπουλ, της Μελβούρνης Βίκτορι και της Κρίσταλ Πάλας.

Στη νέα σεζόν της Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει κόντρα στην Μπράιτον στις 7 Αυγούστου. Η Άστον Βίλα θα αναμετρηθεί με αντίπαλο την Μπόρνμουθ στις 6 Αυγούστου. Όλα τα παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσα από τα κανάλια Novasports για τις επόμενες έξι σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.