Τζέσι Λίνγκαρντ: Σερίφης στο Νότιγχαμ

Ο αγγλικός σύλλογος ανέβηκε στη Πρέμιερ Λιγκ και εντυπωσιάζει στις μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση του διεθνή εξτρέμ Τζέσι Λίνγκαρντ.

Ο Άγγλος επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μια εξαιρετική σεζόν (2020-2021, 9 γκολ σε 16 εμφανίσεις) στο Λονδίνο και τη Γουέστ Χαμ όπου αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού. Ο Σόλσκιερ κάλεσε πίσω στο Ολντ Τράφορντ τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν κατάφερε να βρει χώρο στην ενδεκάδα (2021-2022,16 ματς, κανένα 90λεπτό) ούτε με το Νορβηγό αλλά ούτε και με τον Γερμανό, Ραλφ Ράνγκινγκ. Στο κυνήγι της απόκτησης βρέθηκε και η πρώην ομάδα του Γουέστ Χαμ, όμως η Φόρεστ κέρδισε τη μάχη και από του χρόνου θα φορά τα κόκκινα στο Νότιγχαμ. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε το πρώτο σκέλος των ιατρικών εξετάσεων και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για μονοετές συμβόλαιο.

Η Guardian έγραψε πως η Φόρεστ εκτόξευσε το μπάτζετ της, ώστε να δώσει στον διεθνή μεσοεπιθετικό συμβόλαιο 9.6 εκατ. λιρών. Θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Νότιγχαμ, ενώ αποτελεί την ενδέκατη μεταγραφή του συλλόγου. Είχαν προηγηθεί: Αβονίγι, Γουίλιαμς, Νιακατέ, Μπιανκόν, Ρίτσαρντς, Ο΄Μπράιεν, Τόφολο, Αγκιλέρα, Χένεσεϊ και Χέντερσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.