Λίβερπουλ: Πούλησε τον Μπεν Ντέιβις στη Ρέιντζερς (pic)

Η Ρέιντζερς ολοκλήρωσε την απόκτηση του Μπεν Ντέιβις από τη Λίβερπουλ, υπογράφοντας με τον 26χρονο, τετραετές συμβόλαιο.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός γίνεται έτσι η έκτη προσθήκη της Ρέιντζερς στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Ο Ντέιβις πέρασε οκτώ χρόνια στην Πρέστον με δανεισμούς σε Γιορκ Σίτι, Τρανμίρ Ρόβερς, Σάουθπορτ, Νιούπορτ Κάουντι και Φλίτγουντ Τάουν, πριν πάει στη Λίβερπουλ το 2021, αντί μόλις 600 χιλιάδων ευρώ και τώρα μετά από ένα χρόνο η ομάδα του Κλοπ, έβαλε στα ταμεία της 4,7 εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 23 συμμετοχές. Ο προπονητής της Ρέιντζερς, Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ, δήλωσε: “Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Μπεν στην ομάδα μας και είμαι χαρούμενος που εντάχθηκε στον σύλλογο. Είναι ένας δυνατός αμυντικός με υπέροχα προσόντα και θα προσθέσει περαιτέρω λύσεις στις επιλογές μας σε αυτόν τον τομέα”.

Δηλώσεις για τη μεταγραφή του Ντέιβις, έκανε και ο πρώην προπονητής του πλέον, ο Γιούργκεν Κλοπ: “Η Ρέιντζερς είναι μια φανταστική ομάδα, μια μεγάλη ομάδα. Ο Μπεν ανήκει σίγουρα στη μεγάλη σκηνή. Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο επίσης. Αυτό του δίνει την κατάλληλη ευκαιρία να επιδείξει την ποιότητα και την ψυχραιμία του. Ως άνθρωπος είναι τόσο καλός τύπος, που θα μπορούσες να ελπίζεις ότι θα τον συναντήσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.