Τσέλσι: Ο Ζορζίνιο αποθεώνει τον Κουλιμπαλί

Ο Ζορζίνιο αποκάλεσε το νέο απόκτημα Καλίντου Κουλιμπαλί ως «πραγματικό ηγέτη», καθώς εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε ξανά με τον πρώην συμπαίκτη του στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Οι Λονδρέζοι απέκτησαν τον Κουλιμπαλί από τους Νάπολι την περασμένη εβδομάδα έναντι 33,8 εκατομμυρίων λιρών (40 εκατομμύρια ευρώ), με τον αρχηγό της Σενεγάλης να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Ο Κουλιμπαλί πραγματοποίησε 236 συμμετοχές στη Serie A κατά τη διάρκεια μιας οκταετίας με τη Νάπολι, βοηθώντας τους να τερματίσουν μια φορά στη δεύτερη θέση και να κατακτήσουν ένα Coppa Italia.

Ο Ζορζίνιο πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Κουλιμπαλί κατά τις τέσσερις πρώτες σεζόν του αμυντικού στην Ιταλία. Ο Ιταλός διεθνής αποκάλυψε ότι συζήτησε μια τέτοια επανένωση με τον Κουλιμπαλί σε πολλές περιπτώσεις αφού έκανε τη δική του μετακόμιση στο δυτικό Λονδίνο το 2018, καθώς επαίνεσε τον αμυντικό για τις ηγετικές του ικανότητες. «Μιλήσαμε πολύ για αυτό», είπε ο Ζορζίνιο στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Ακόμη και πριν έρθω εδώ, η Τσέλσι ενδιαφερόταν για αυτόν και τελικά τώρα συμβαίνει, οπότε είναι πολύ καλό. “Είμαι πολύ, τόσο χαρούμενος που είναι εδώ. Ως παίκτης, είναι ένας λαμπρός αμυντικός – γρήγορος, δυνατός και έχει τόση ποιότητα στη μπάλα και με τα δύο πόδια. Είναι επίσης πραγματικός ηγέτης. Έχουμε μείνει σε επαφή από τότε που έφυγα από τη Νάπολι. Μιλάει ήδη καλύτερα Αγγλικά από μένα, οπότε θα είναι καλό για αυτόν να εγκατασταθεί. Θα είναι πολύ εύκολο γι ‘αυτόν λόγω του ατόμου που είναι. “Φυσικά, θα τον βοηθήσουμε να τον διευκολύνουμε να εμπλακεί με τους συμπαίκτες του και τα πάντα, αλλά ακόμα κι αν δεν μας ήξερε, θα ήταν εύκολο γι’ αυτόν γιατί είναι τόσο καλός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.