Τόμας Τούχελ: «Δεν έθεσα ποτέ εκτός ομάδας τον Λουκάκου!»

Η Τσέλσι εισέρχεται σε νέα εποχή και μετά από την επιτυχημένη περίοδο Αμπράμοβιτς, έχουμε μεταβεί στην περίοδο Τοντ Μπόελι.

Ο Μπόελι, γνωστός στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη μεταμόρφωση του LA Dodger από ένα μέτριο κλαμπ, σε νικήτρια ομάδα του World Series το 2020, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Τόμας Τούχελ καθώς προσπαθούν να φτιάξουν μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει να διεκδικήσει την Premier League. Η αγορά του Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι και η επικείμενη άφιξη του Καλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι, έναντι σχεδόν 85 εκατομμυρίων λιρών είναι απόδειξη ότι ο 48χρονος Αμερικανός βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του στην «άγρια δύση» της μεταγραφικής αγοράς, χάρη στη βοήθεια του Γερμανού τεχνικού.

«Είναι μία δύσκολη περίοδο για τους ιδιοκτήτες μας και ειδικά για τον Τοντ, που κάνει αυτή τη δουλειά για πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο» είπε ο Τούχελ, «Για να κάνουμε την Τσέλσι ανταγωνιστική ομάδα στη μεταγραφική αγορά, πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά και προσπαθούμε να κρατήσουμε τους πάντες συγκεντρωμένους και επικεντρωμένους στο πως θα κάνουμε την ομάδα καλύτερη».

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν το ονειρικό σενάριο για τους περισσότερους προπονητές, αν και ο Τούχελ ανυπομονεί ξεκάθαρα να διορίσει ο σύλλογος έναν νέο αθλητικό διευθυντή. Ο Στέρλινγκ ήταν «το απόλυτο Νο1» στη λίστα του Τούχελ για να αντικαταστήσει τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος επέστρεψε στην Ίντερ ως δανεικός, έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του ύψους 90 εκατομμυρίων λιρών. Ο Γερμανός προπονητής, δήλωσε απογοητευμένος για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα με τον Λουκάκου και επιμένει ότι ο Βέλγος θα μπορούσε να είχε μέλλον στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ μια συνάντηση όπου να είπα: «Θέλω αυτόν τον τύπο εκτός ομάδας». «Ήμουν πάντα ξεκάθαρος. Αν μείνει θα κάνουμε τα πάντα για να τον φέρουμε σε καλύτερη φόρμα, να βελτιώσουμε το στυλ παιχνιδιού μας, για να τον κάνουμε πιο ταιριαστό στο παιχνίδι μας. Ήταν πάντα μια πιθανότητα να μείνει, αλλά ο Ρομέλου ξεκαθάρισε ότι θέλει να φύγει και οι ιδιοκτήτες πήραν την απόφαση να τον δώσουν δανεικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.