Μάντσεστερ Γ.: Ο Ρονάλντο και οι άλλοι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε να φύγει και ο Έρικ Τεν Χαγκ κάνει σχεδιασμό με και χωρίς τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου.

Η είδηση “έσκασε” σαν βόμβα το βράδυ του Σαββάτου, με τον Ρονάλντο να τονίζει στους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ πως είναι θετικός σε ενδεχόμενο παραχώρησής του εφόσον έρθει ικανοποιητική πρόταση στην ομάδα.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ που ως τώρα δεν ήταν ιδιαίτερα θερμός στο να “στήσει” την ομάδα πάνω στον Ρονάλντο δείχνει έτοιμος να “χτίσει” μια ομάδα πάνω στο ολλανδικό μοντέλο του 4-3-3 που δε χωράει ατομισμούς αλλά πλήρη πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο από όλους.

Έτσι και η ομάδα κινείται αναλόγως χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν δεν φύγει ο Ρονάλντο θα έχει θέμα ο Τεν Χαγκ να προσαρμόσει τη φιλοσοφία και το πλάνο του. Για τον Ρονάλντο μιλάμε.

Σύμφωνα λοιπόν με αγγλικά ΜΜΕ ο Αντονι αναμένεται να είναι μια από τις καλοκαιρινές μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως παράγοντες της αγγλικής ομάδας θα ταξιδέψουν ξανά στο Αμστερνταμ για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού του Αγιαξ, με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα 55 εκατ. ευρώ.

Ο 22χρονος διεθνής άσος εντάχθηκε στο δυναμικό του «Αίαντα» το καλοκαίρι του 2020 και την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε έχοντας στο ενεργητικό του, υπό τις οδηγίες του Τεν Χαγκ, 12 γκολ και δέκα ασίστ σε 33 αγώνες. Ο Αντονι Ματέους ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομα του, φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τη Γιουνάιτεντ για την υπογραφή πενταετούς συμβολαίου συνεργασίας.

Και η ομάδα του Μάντσεστερ δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς ο Τεν Χαγκ επιμένει και για την απόκτηση ενός ακόμη Βραζιλιάνου επιθετικού. Πρόκειται για τον φορ της Πόρτο, Εβανίλσον. Οι «κόκκινοι διάβολοι», πρόσφεραν στην Πόρτο 55 εκ. ευρώ για τον 22χρονο επιθετικό, όμως η απάντηση των Πορτογάλων ήταν αρνητική.

Οπως αναφέρει, όμως, ο πορτογαλικός Τύπος οι Αγγλοι θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Εβανίλσον, αφού ο Ερικ Τεν Χααγκ επιθυμεί την απόκτησή του για να δώσει βάθος στην επίθεσή του. Επίσης η «Daily Star» αναφέρει πως η Γιουνάιτεντ είναι κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Κρίστιαν Ερικσεν, ενώ την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα.

Πηγή: ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.