«Βουίζει» η Ιταλία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Η La Gazzetta dello Sport ισχυρίζεται ότι ο σπουδαίος ατζέντης Ζόρζε Μέντες πρόσφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πώς ο 37χρονος Πορτογάλος αστέρας φαίνεται πιθανό να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, αφού δεν είχε πειστεί για τις ικανότητες του νέου προπονητή Έρικ Τεν Χαχ, και οι «ψίθυροι» στη Ρώμη μιλούν για μια πιθανή μετακίνηση του Ρονάλντο στη Ρόμα εδώ και εβδομάδες.

Μάλιστα στο παιχνίδι μπήκαν και οι στοιχηματικές εταιρίες και δίνουν την πιθανότητα να κάνουν κίνηση οι «Giallorossi» σε απόδοση 2:1. Ο Μέντες φέρεται να πρόσφερε τον Ρονάλντο στη Ρόμα καθώς ψάχνει να βρει νέο σύλλογο για τον πελάτη του. Το γεγονός ότι ο Μουρίνιο εκπροσωπείται επίσης από τον Μέντες βοηθάει σε μια πιθανή συμφωνία και κανείς δεν γνωρίζει τι θα μπορούσε να συμβεί εάν και οι τρεις κάθονταν μαζί στο ίδιο τραπέζι. Το κόστος της συμφωνίας φαίνεται αδύνατο να το ξεπεράσει η Ρόμα, αλλά ποιος ξέρει πώς θα αντιδράσει ο Νταν Φρέντκιν, με μία πιθανή υποστήριξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.