Αστυνομία δερματοστιξίας εκεί; Παρακαλώ για άμεση επέμβαση

Η τέχνη της δερματοστιξίας είναι πλέον ιδιαίτερα διαδεδομένη στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τους περισσότερους γητευτές της στρογγυλής θεάς, να έχουν γεμίσει το κορμί τους τατουάζ. Δυστυχώς όμως οι ατυχείς επιλογές δε λείπουν.

Σέρχιο Ράμος

Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά χιλιάδες τα τατουάζ που κοσμούν το κορμί του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας. Οι αριθμοί όμως που έχει “χτυπήσει” στα δάχτυλα του χεριού του, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αν μη τι άλλο. Ο ίδιος κάλεσε τους ακολούθους του να ανακαλύψουν τι μπορεί να σημαίνουν, χωρίς πάντως να δώσει σαφή απάντηση στις εικασίες τους.

Μαουρίτσιο Πινίγια

Συνήθως οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεχνούν στιγμές που τους έχουν πληγώσει. Δε συμβαίνει το ίδιο με τον Χιλιανό επιθετικό Μαουρίτσιο Πινίγια, ο οποίος έχει μονίμως πάνω του μια φάση που έχει στιγματίσει ένα ολόκληρο έθνος. Στους 16 του παγκοσμίου κυπέλλου η Χιλή ήταν ισόπαλη κόντρα στην οικοδέσποινα Βραζιλία. Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης ο Πινίγια έκανε φανταστική προσπάθεια, αλλά το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι, με την Χιλή να αποκλείεται στα πέναλτι.

Ούρος Βίτας

Λένε ότι η αγάπη σε κάνει να μη σκέφτεσαι καθαρά, να κάνεις τρελά πράγματα. Κάτι τέτοιο έκανε ο Σέρβος αμυντικός Ούρος Βίτας, ο οποίος δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα διαμάντι έστω ίσως έκανε τη δουλειά.

Τζο Χαρτ

Ο Χαρτ ήταν κάποτε βασικός τερματοφύλακας στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Σίγουρα πάντως θα είχε θέση, ίσως ήταν και αρχηγός στην ομάδα κακογουστιάς, αναφορικά με τα τατουάζ. Τα σχόλια δικά σας…

Ντανιέλε ντε Ρόσι

Προσοχή ακολουθεί κίνδυνος σκληρού μαρκαρίσματος, προσέξτε τα πόδια σας. Αυτή θα μπορούσε να είναι η λεζάντα στο τατουάζ του “σκληρού” Ντανιέλε ντε Ρόσι. Δεν ξέρουμε πόσοι ακολούθησαν τη συμβουλή της δεξιάς γάμπας του παλιού αρχηγού της Ρόμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.