Έρευνα στην Αγγλία για μια… κίτρινη κάρτα του Τζάκα!

Η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος της Μεγάλης Βρετανίας έχει αρχίσει έρευνα μετά τον υψηλό στοιχηματισμό ενός παίκτη σε κίτρινη κάρτα του Τζάκα.

Η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος της Μεγάλης Βρετανίας έχει αρχίσει έρευνα μετά τον υψηλό στοιχηματισμό ενός παίκτη σε κίτρινη κάρτα του Τζάκα.

Ο Γκρανίτ Τζάκα δέχθηκε κίτρινη κάρτα στις 18 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Λιντς και ένας παίκτης πρόβλεψε σωτά την ποινή, πόνταρε 75.710 ευρώ και κέρδισε 291.000 ευρώ.

Η Αγγλική ομοσπονδία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος έχουν ήδη αρχίσει έρευνα η οποία θα διαρκέσει έξι μήνες, καθώς το ποσό που παίχτηκε ήταν ασυνήθιστα μεγάλο. Πάντως η έρευνα εστιάζει στο χρόνο που κατατέθηκε το στοίχημα και όχι στον Τζάκα, καθώς μόνο ασυνήθιστο δεν είναι για τον παίκτη να δεχθεί κίτρινη κάρτα.

“Το στοίχημα χτύπησε συναγερμό γιατί ήταν μεγάλο και πλήρωσε καλά κέρδη. Η έρευνα είναι για το στοίχημα και όχι για τη συμπεριφορά του τζάκα. Άλλωστε μια κίτρινη κάρτα δεν είναι κάτι που δεν περιμένεις να δεχθεί ένας παίκτης”, ανέφερε μια πηγή στοιχηματικής εταιρείας στην εφημερίδα “The Sun”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.