Μάντσεστερ Σίτι: Φίλιπς και Κουκουρέγια οι εκλεκτοί

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Daily Telegraph" ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει επιλέξει τον μέσο της Λιντς Κάλβιν Φίλιπς ως τον διάδοχο του Φερναντίνιο.

Ο Βραζιλιάνος αρχηγός σήκωσε το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ και αποχωρεί από το Μάντσεστερ. Ο ‘Αγγλος διεθνής μέσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Premier League με τα παγώνια τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και με την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας, προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων συλλόγων. ο ποδοσφαιριστής μόνο φτηνός δεν είναι καθώς το κόστος της μεταγραφής του από τη Λιντς αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ.

Ο Καταλανός τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας, επιθυμεί επίσης έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας και έχει επιλέξει τον συμπατριώτη του Ισπανό, Μαρκ Κουκουρέγια της Μπράιτον. Ο 23χρονος μπακ εντάχθηκε στους ”γλάρους” το περασμένο καλοκαίρι από τη Χετάφε και ήταν απολαυστικός. Το κόστος της μεταγραφής του δεν θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Χαλντουν Αλ Μουμπάρακ, επιβεβαίωσε πως η Σίτι θα κάνει κι άλλες μεταγραφές, μετά την απόκτηση των ‘Ερλινγκ Χάαλαντ και Εντσο ‘Αλβαρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.