Ο ελληνικός… εξορκισμός στα 23 χρόνια “κατάρας” της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε τη Νότιγχαμ Φόρεστ και μέσα σε πέντε χρόνια κατάφερε με… ελληνική συνταγή να επαναφέρει το σύλλογο στη λίγκα των μεγάλων. Στην Premier League.

Πέρασαν δύο δεκαετίες δύσκολες. Είκοσι τρία χρόνια έναν καημό είχαν οι φίλαθλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ. Την επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας στην Premier League. Η νέα γενιά δεν πρόλαβε να την δει Πρωταθλήτρια. Δεν κατάφερε να δει τους Reds, τους Garibaldi, τη Forest, τα Tricky Trees να σηκώνουν δύο φορές την Ευρωπαϊκή Κούπα. Μεγάλωσαν με τον “μύθο” του Μπράιν Κλαφ. Με τις αναμνήσεις και την ελπίδα της επιστροφής.

Η εποχή Αλ Χασαουί “γέννησε” προσδοκίες. Ο Κουβετιανός ποτέ δεν τις δικαίωσε… Η “κατάρα” της Φόρεστ κυνηγούσε αυτόν τον “κοιμώμενο γίγαντα”. Το Μάιο του 2017, οι μετοχές πέρασαν σε ελληνικά χέρια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε τη Νότιγχαμ Φόρεστ και μέσα σε πέντε χρόνια κατάφερε με… ελληνική συνταγή να επαναφέρει το σύλλογο στη λίγκα των μεγάλων. Στην Premier League.

Και κάτι άλλο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε ο πρώτος Έλληνας ιδιοκτήτης ομάδας στο top flight των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Δεν το λες και μικρό επίτευγμα. Πάντως οι… Νοτιγχαμιανοί θα έχουν να το λένε. Οι Έλληνες ήταν αυτοί που “ξόρκισαν” την… κατάρα της αγαπημένης τους Φόρεστ και επανέφεραν το σύλλογο στη “φυσική” του θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.