Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προτεραιότητα ο Ενγκολό Καντέ

Ο μέσος της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, έχει συνδεθεί με πιθανή του μετακίνηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή την εβδομάδα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν έναν αμυντικό χαφ μεγάλης κλάσης αυτό το καλοκαίρι και ο Καντέ σίγουρα ταιριάζει σε αυτό το προφίλ. Ο Έρικ τεν Χαχ κάνει σχέδια για την ανοικοδόμηση του συλλόγου και ο Ολλανδός αναμένεται να φέρει πολλούς νέους παίκτες τους επόμενους μήνες.

Έχει αναφερθεί ότι η Γιουνάιτεντ έχει τον Καντέ στις άμεσες προτεραιότητες της, μια και το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου στο «Stamford Bridge» εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και πιστεύεται ότι ο Τόμας Τούχελ θέλει να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή του. Ο 31χρονος είχε 42 συμμετοχές αυτή τη σεζόν και ρωτήθηκε για το μέλλον του καθόλη τη διάρκεια της περιόδου. Ας δούμε τις δύο τελευταίες του τοποθετήσεις:

Μάρτιος 2022
Ο Καντέ κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του, όταν τον ρωτούσαν για το μέλλον του και υιοθέτησε αυτή την προσέγγιση ξανά, πριν από δύο μήνες. «Από τότε που ήρθα εδώ, έχω περάσει πολλές υπέροχες σεζόν, με την ομάδα, τους προπονητές και τους οπαδούς. Ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και έτσι βλέπω το μέλλον».

Μάιος 2022
Ωστόσο, με τον Καντέ να πλησιάζει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τσέλσι, παραδέχτηκε ότι θα εξετάσει τις επιλογές του. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω ακόμη έναν χρόνο και το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι να τελειώσει η σεζόν.«Θα το σκεφτώ (τι θα κάνω στο μέλλον) την κατάλληλη στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.