Ρόδρι : “Το πρότζεκτ της Σίτι είναι μοναδικό και πήραμε και τον Βίκινγκ”

Ο κεντρικός μέσος της Πρωταθλήτριας Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι δήλωσε ενθουσιασμένος για το μέλλον της ομάδας με την προσθήκη του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Πεπ Γκουαρδιόλα ο Ισπανός κεντρικός μέσος Ρόδρι μίλησε στην Ισπανική εφημερίδα As για το μέλλον του, τον σύλλογο, τον Χάαλαντ και φυσικά την κατάκτηση του τίτλου.

“Πρώτη φορά πανηγυρισα πρωτάθλημα με οπαδούς στο γήπεδο. Όταν περάσουν χρόνια θα διαπιστώσουμε ότι ήταν μια μοναδική στιγμή. Κέρδισα δεύτερο πρωτάθλημα, ήταν το τέταρτο της ομάδας τα τελευταία πέντε χρόνια και τα καταφέραμε απέναντι στην καλύτερη Λίβερπουλ της ιστορίας”.

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε :

“Γεννημένος δουλευταράς. Μιάμισι ώρα πριν την προπόνηση είναι εκεί. Στο ημίχρονο συνήθως δίνει οδηγίες, δεν φωνάζει. Μας αφήνει να έχουμε άποψη αλλά πάντα δίνει οδηγίες”.

Για τον εαυτό του και την παρουσία του φέτος :

“Ναι, ήταν η καλύτερη χρονιά μου. Σιγά σιγά βελτιώνεσαι, προοδεύεις. Όλοι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Πρέπει να κυριαρχείς στην μεσαία γραμμή περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στο γήπεδο. Αν κάνω ένα λάθος, βγω λίγο πιο νωρίς να πρεσάρω μπορεί να καταστραφούν όλα. Είμαι χαρούμενος. Η ομάδα πίστεψε σε εμένα και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Φυσικά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Αλλά είναι ένα μοναδικό πρότζεκτ στην Σίτι και θέλω να είμαι εκεί”.

Για το νέο απόκτημα τον Νορβηγο Έρλινγκ Χάαλαντ δήλωσε :

“Περιμένουμε τον Βίκινγκ. Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζουμε. Παίζαμε με ψευτοεννιάρι κάτι που σου δίνει πράγματα αλλά αφαιρεί και στοιχεία από την ομάδα. Ήταν ξεκάθαρο για εμένα ότι θα έρθει ο Χάαλαντ. Είχαμε ένα κενό στην επίθεση και αυτό θα καλύψει. Είναι ένα θαύμα της φύσης. Αφού αντιμετωπίσαμε την Ντόρτμουντ είπα στον Ρουμπέν Ντίας που επίσης είναι εντυπωσιακός ότι αυτός τον διέλυσε”.

Όλη η συνέντευξη του Ρόδρι εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.