Μάντσεστερ Γουνάιτεντ: Απολογήθηκε το BBC για τη γκάφα ολκής! (vid)

Το BBC ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την γκάφα άνευ προηγουμένου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής μετάδοσης ειδήσεων την Τρίτη.

Ο τίτλος «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σκουπίδια» εμφανίστηκε στο κάτω μέρος της οθόνης κατά τη διάρκεια μιας αναφοράς για το γαλλικό Open. Ο τηλεοπτικός κριτικός Σκοτ Μπράιαν, ο οποίος εργάζεται για το BBC, παρατήρησε τη γκάφα και δημοσίευσε ένα κλιπ στο Twitter το οποίο έγινε αμέσως viral.
Η παρουσιάστρια του BBC, Ανίτα Μακ Βέι απολογήθηκε αργότερα, ζήτησε συγγνώμη στον αέρα και εξήγησε ότι ο τίτλος γράφτηκε επειδή κάποιος μάθαινε την τεχνική!

«Μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε παρατηρήσει κάτι πολύ ασυνήθιστο στο εικονίδιο που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης, με σχόλια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ελπίζω ότι οι οπαδοί της δεν προσβλήθηκαν από αυτό», είπε.
«Επιτρέψτε μου απλώς να εξηγήσω τι συνέβη: Πίσω, στα παρασκήνια κάποιος εκπαιδευόταν για να μάθει πώς να χρησιμοποιεί το ticker και να βάζει κείμενο. Άρα έγραφε απλά τυχαία πράγματα, όχι σοβαρά, και αυτό το σχόλιο εμφανίστηκε. Συγγνώμη λοιπόν αν το είδατε και προσβληθήκατε και είστε οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά σίγουρα αυτό ήταν λάθος και δεν γράφηκε για να εμφανιστεί στην οθόνη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.