Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρντιόλα είναι αισιόδοξος για τον τίτλο

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και έκανε λόγο για ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε και στον Έρλινγκ Χάαλαντ, πως θα περιμένει να προσαρμοστεί και πως είναι σίγουρος πως θα καταφέρει.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε για τη “μάχη” του τίτλου στην Αγγλία: “Φυσικά θα ήταν σπουδαίο να κατακτήσουμε το τέταρτο πρωτάθλημα σε πέντε χρόνια. Όταν έρχομαι και ο κόσμος λέει ότι η Premier League είναι πραγματικά δύσκολη, η πιο δύσκολη, όλοι κατακτούν διαφορετικά τρόπαια”.

Και συμπλήρωσε: “Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τη Γιουνάιτεντ μπορούσε να κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα σε πέντε χρόνια. Όταν αυτό συμβαίνει, συνειδητοποιείς το μέγεθος αυτής της (ομάδας της) Γιουνάιτεντ σε αυτή την περίοδο και πώς μπορούσαν να το κάνουν πολλές φορές. Βρισκόμαστε κοντά στο να γίνουμε ένα μέρος αυτού και πρέπει να προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Έρλινγκ Χάαλαντ: “Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα προσαρμοστεί καλά… αν αυτό πάρει εβδομάδες, σπουδαία. Εάν αυτό πάρει μήνες, σπουδαία. Δεν έχει έρθει εδώ για δύο, τρεις μήνες, έχει έρθει εδώ για πολλά χρόνια, ελπίζω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.