Φερναντίνιο: “Ο Γκουαρδιόλα ανέβασε το ποδοσφαιρικό μου επίπεδο”

Ο Φερναντίνιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πεπ Γκουρδιόλα στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί έναν από τους καλύτερους προπονητές αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Μάλιστα ο Φερναντίνιο θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα των “πολιτών” στην αναμέτρηση κόντρα στην Άστον Βίλα (22/05, 18:00) στο “Έτιχαντ”. Ο 37χρονος Βραζιλιάνος ύστερα από εννέα χρόνια στην Αγγλία θα αποχαιρετήσει τον σύλλογο και ελπίζει η ομάδα του να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ.

“Από τότε που ήρθε, ο τρόπος που η Σίτι άρχισε να παίζει υπό τις οδηγίες του ήταν εντελώς διαφορετικός. Γι’ αυτό θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Σίγουρα έχει πάει το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο. Όταν ήρθε, ήμουν ήδη 30, επομένως είχα καλούς προπονητές στο παρελθόν. Όμως, όταν άρχισα να δουλεύω μαζί του, απλά άρχισα να βλέπω το ποδόσφαιρο με ένα διαφορετικό τρόπο. Κατανόησα το ποδόσφαιρο πολύ καλύτερα κι αυτός σε κάνει να βλέπεις το παιχνίδι με άλλο όραμα”, δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι και στη συνέχεια πρόσθεσε:“Σίγουρα με βοήθησε να ανεβάσω το επίπεδό μου και την κατανόησή μου για το ποδόσφαιρο “.

Ο Φερναντίνιο κατέκτησε με τους “πολίτες” τέσσερις τίτλους πρωταθλήματος, ένα Κύπελλο Αγγλίας και έξι τρόπαια League Cup.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.