Κλοπ: «Δε θα ρισκάρουμε με Σαλάχ, ήταν μια υπέροχη σεζόν»

Το μήνυμα του Γερμανού τεχνικού της Λίβερπουλ πριν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League κόντρα στη Γουλβς, στο οποίο με νίκη της και «στραβοπάτημα» της Μάντσεστερ Σίτι παίρνουν το πρωτάθλημα

Στο ότι δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή κανενός τραυματία του, αν και κρίνεται το πρωτάθλημα στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της 38ης στροφής.

Οι Σαλάχ και Φαν Ντάικ απουσίασαν από τη νίκη στο Σαουθάμπτον την Τρίτη, λόγω τραυματισμών που αποκόμισαν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα εναντίον της Τσέλσι, ενώ ο Φαμπίνιο αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα κόντρα στην Άστον Βίλα νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Τους βλέπω καλά, αλλά θα δούμε», είπε ο Κλοπ, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους. «Θα προτιμούσα να παίξουν όλοι την Κυριακή για λόγους ρυθμού, αλλά, αν όχι, τότε θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Δεν μπορώ να πω 100%», πρόσθεσε.

«Πραγματικά καταλαβαίνω 100% τη μάχη του Σαλάχ για την πρώτη θέση των σκόρερ με τον Σον Χεούνγκ-Μιν, αλλά δεν έχουμε καμία πιθανότητα να ρισκάρουμε. Αλλά και ο Μο δεν θέλει να πάρει κανένα ρίσκο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό», συμπλήρωσε.

Ο Σαλάχ είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League με 22 γκολ, ένα περισσότερο από τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό της Τότεναμ, Σον, ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στην -ήδη υποβιβασμένη- Νόριτς την Κυριακή.

Τέλος σχολίασε το ότι ακόμη και αν δεν πάρουν το πρωτάθλημα, η σεζόν τους κρίνεται επιτυχημένη.

«Ήταν δύσκολη αλλά υπέροχη σεζόν, είναι χαρά να είσαι μέρος της. Είναι εξαιρετική αυτή η ομάδα, έχουμε τόσους πολλούς λόγους για να γιορτάσουμε», ολοκλήρωσε ο Κλοπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.