Λιντς-Τσέλσι 0-3: Νίκη από τα … παλιά, καταδίκη για τα “Παγώνια” (hls)

Τσέλσι από τα .... παλιά θύμισε η ομάδα του Τούχελ περνώντας από την έδρα της Λιντς με την τελευταία να παραμένει εντός της ζώνης υποβιβασμού

Το γρήγορο γκολ του Μάουντ στο 4′ κι η αποβολή του Τζέιμς είκοσι λεπτά μετά αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά για την επιστροφή της Τσέλσι στις επιτυχίες, περνώντας από την έδρα της Λιντς με 3-0 (σ.σ. Πούλισικ και Λουκάκου τα άλλα δύο γκολ στο 55′ και 83′ αντίστοιχα).

Σημαντική βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, που είχε την Άρσεναλ στον ένα βαθμό πίσω της στη μάχη για την θέση, την ίδια στιγμή που η β δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το συγκεκριμένο ματς (παρα)μένοντας εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η … καλή μέρα φάνηκε από το πρωί για τους Λονδρέζους που μόλις στο 4′ άνοιξαν το σκορ με τον Μάουντ απεμπολώντας από πάνω τους την αρχική πίεση την οποία κι έστειλαν στους γηπεδούχους. Μια πίεση που έγινε ακόμη μεγαλύτερη στο 24′ όταν η αποβολή του Ντάνιελ Τζέιμς με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Κόβασιτς τους άφησε με αριθμητικό μειονέκτημα απέναντι σε μια ομάδα που είχε ήδη επιβάλει κυριαρχικό ρόλο στο ματς.

Η συνέχεια του αγώνα έμοιαζε τυπική διαδικασία καθώς τα “Παγώνια” δεν μπορούσαν ν’ απειλήσουν έχοντας περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και το μόνο που έμενε να φανεί ήταν το τελικό σκορ. Ο Πούλισικ στο 55′ φρόντισε να μετουσιώσει την ανωτερότητα των “Μπλε” σ’ ένα δεύτερο γκολ ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λουκάκου στο 83′.

Λιντς (Τ. Μαρς): Μεσλιέ, Κοχ, Γιορέντε, Κούπερ, Στράικ, Μπάτε (59΄Κλιχ), Φίλιπς, Ραφίνια (78΄Γκέλχαρτ), Ροντρίγκο, Χάρισον (37΄Φίρπο), Τζέιμς.

Τσέλσι (Τ. Τούχελ): Μεντί, Τσαλόμπα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Τζέιμς (78΄Αθπιλικουέτα), Αλόνσο, Κόβασιτς (30΄Λόφτους Τσικ), Ζορζίνιο, Μάουτν, Πούλισικ (78΄Ζίγιες), Λουκάκου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.