Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 5-0: Πεντάρα και +3! (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι δέχτηκε το «δώρο» της Λίβερπουλ, κέρδισε τη Νιούκαστλ και ξέφυγε τρεις πόντους στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα πήρε τέταρτη σερί νίκη και έχει 86 πόντους με διαφορά τερμάτων +68, ενώ η Λίβερπουλ 83 με +63.

Οι «γαλάζιοι» προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με τον Γκουντογκάν να βρίσκει τον Κανσέλο στην περιοχή και αυτόν με κεφαλιά – πάσα να σερβίρει στον Στέρλινγκ που σκόραρε με τον ίδιο τρόπο.

Στο 38′ έγινε το 2-0 με τον Λαπόρτ να σκοράρει από την περιοχή έπειτα από φάση διαρκείας, ενώ τo 3-0 διαμόρφωσε στο 61′ ο Ρόδρι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντε Μπράινε.

Στα τελευταία λεπτά ο περίπατος μετατράπηκε σε θρίαμβο καθώς το 4-0 έγινε με ασίστ του Ζιντσένκο και προσπάθεια του Φόντεν στο 90′ και ο Στέρλινγκ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ολοκληρώνοντας υπέροχο συνδυασμό των Φόντεν και Γκρίλις.

Το πρόγραμμα της Σίτι: 11/5 Γουλβς εκτός, 15/5 Γουέστ Χαμ εκτός, 22/5 Άστον Βίλα εντός

Το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: 10/5 Άστον Βίλα εκτός, 17/5 Σαουθάμπτον εκτός, 22/5 Γουλβς εντός

Μάντσεστερ Σίτι (Γουαρδιόλα): Έντερσον – Κανσέλο, Ντίας (46′ Φερναντίνιο), Λαπόρτ (78′ Ίγκαν Ράιλι), Ζιντσένκο – Ντε Μπράινε, Ρόδρι, Γκουντογκάν – Στέρλινγκ, Ζεσούς (63′ Φόντεν), Γκρίλις.
Νιούκαστλ (Χάου): Ντουμπράβκα – Κραφτ (69′ Τρίπιερ), Λάσελς, Μπερν, Τάργκετ – Γκιμαράες, Λόνγκσταφ, Ζοέλιντον – Αλμιρόν (79′ Mέρφι), Γουντ (69′ Γουίλσον), Σεντ – Μαξιμέν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.