Πογκμπά: Ψήνεται η επιστροφή του στο Τορίνο

Αρκετά δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους ώστε να επιστρέψει στο Τορίνο.

Θα ήταν μια αξιοσημείωτη νέα ανατροπή στην ιστορία, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Πογκμπά εντάχθηκε για πρώτη φορά στη Γιούβε ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2012 και πουλήθηκε πίσω στην ομάδα του Ολντ Τράφορντ για ένα ποσό που ήταν τότε παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφών 105 εκατομμυρίων ευρώ. Το να επιστρέψει ο μέσος στο Τορίνο ξανά χωρίς κανένα κόστος θα τον έκανε τον πιο κερδοφόρο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Αυτή τη στιγμή εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στη γάμπα, το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν φαίνεται να θέλει να συζητήσει για επέκταση. Σύμφωνα με το FootballTransfers.com, ο ατζέντης του Βιντσέντσο Ραϊόλα, ο οποίος τώρα διευθύνει το πρακτορείο μετά τον θάνατο του ξαδέρφου Μινο, είχε συναντήσεις τόσο με τη Γιουβέντους όσο και με την Παρί Σεν Ζερμέν αυτή την εβδομάδα.

Η Γιουβέντους φαίνεται να είναι το φαβορί, προτείνοντας μια συμφωνία αξίας 220.000 ευρώ την εβδομάδα με μπόνους που προστίθενται για την εξόφληση του μισθού. Είναι ουσιαστικά η ίδια συμφωνία που είχε προσφερθεί στον Πάολο Ντιμπάλα προτού ληφθεί πίσω, επιτρέποντάς του να φύγει ως ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.