Πήρε το ντέρμπι η Τσέλσι, “ανάσανε” η Μπέρνλι (hls)

Πολύτιμες νίκες για διαφορετικούς λόγους πήραν Τσέλσι και Μπέρνλι, καθώς επικράτησαν με το ίδιο σκορ, 1-0, των Γουέστ Χαμ και Γουλβς αντιστοίχως.

Με νίκες συνέχισαν στην 34η αγωνιστική της Premier League Τσέλσι και Μπέρνλι, επικρατώντας μάλιστα με το ίδιο σκορ των Γουέστ Χαμ και Γουλβς, αντίστοιχα.

Τσέλσι-Γουέστ Χαμ 1-0

Η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ ήταν η νικήτρια του Λονδρέζικου ντέρμπι, επικρατώντας 1-0 της Γουέστ Χαμ, με τη νίκη της να την φέρνει ακόμα πιο κοντά στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι “μπλε” τα βρήκαν σκούρα κόντρα στα “σφυριά” του Ντέιβιντ Μόγες με τη νίκη να έρχεται ουσιαστικά στο φινάλε της αναμέτρησης με σκόρερ τον Κρίστιαν Πούλισικ έπειτα από ασίστ του Μάρκος Αλόνσο.

Τρία λεπτά νωρίτερα, είχε χάσει πέναλτι ο Ζορζίνιο ο οποίος έκανε πολύ άσχημη εκτέλεση με τον Φαμπιάνσκι να μπλοκάρει τη μπάλα εύκολα. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ντόουσον με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός επιθετικός είχε έρθει από τον πάγκο στο 76′ αντί του Βέρνερ.

Μπέρνλι-Γουλβς 1-0

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό η Μπέρνλι βγήκε από τη ζώνη υποβιβασμού, έχοντας πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς κόντρα στη Γουλβς την οποία νίκησε 1-0.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 64ο λεπτό από τον Τσέχο επιθετικό, Ματέι Βίντρα έπειτα από ασίστ του Βέγκχορστ.

Με τη νίκη αυτή η Μπέρνλι έφτασε τους 31 βαθμούς σε 33 ματς, προσπερνώντας την Έβερτον που έχει 29 σε 31 παιχνίδια.

Μπράιτον-Σαουθάμπτον 2-2

Η Μπράιτον προηγήθηκε 2-0 της Σαουθάμπτον στο Φάλμερ, όμως οι “Άγιοι” κατάφεραν να επιστρέψουν και να πάρουν το βαθμό, 2-2.

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν ο Γουέλμπεκ στο 2ο λεπτό και με αυτογκόλ στο 44′ ο Σαλισού, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε σε 2-1 ο Γουόρντ Πρόους, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 στο 54ο λεπτό, φτάνοντας τα 9 γκολ στη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.