Premier League: Ποιος είδε την Σίτι και δεν την φοβήθηκε, λευκή ισοπαλία στο Λέστερ (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε ολοκληρωτικά σε βάρος της Γουότφορντ και με τέσσερα γκολ του Γκάμπριελ Ζεσούς πήρε σπουδαία νίκη με 5-1! Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Λέστερ με την Άστον Βίλα.

Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ 5-1

Η Σίτι ήταν καταιγιστική κόντρα στην Γουότφορντ και με τον Γκάμπριελ Ζεσούς να σκοράρει καρέ τερμάτων και να δίνει ασίστ στο άλλο τέρμα των «πολιτών», πανηγύρισε ευρεία νίκη με 5-1. Ο Βραζιλιάνος σταρ άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, συνέχισε στο 23ο λεπτό και έντεκα λεπτά αργότερα έδωσε την ασίστ στον Ρόντρι για το 3-0. Στο δεύτερο μέρος ο Ζεσούς συνέχισε το ίδιο… καυτός και με δύο γκολ στο 49′ και το 53′, έγραψε το 5-1. Για την Γουότφορντ είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 στο 28′ ο Καμαρά. Η πίεση τώρα είναι στην Λίβερπουλ που είδε την Σίτι να ξεφεύγει στο +4 και θα πρέπει αύριο (24/04) στο ντέρμπι με την Έβερτον να μην… στραβοπατήσει.

Λέστερ-Άστον Βίλα 0-0

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές καλές στιγμές, Λέστερ και Άστον Βίλα έμειναν στο 0-0 στο «King Power Stadium». Μία ισοπαλία που δεν βολεύει τις «αλεπούδες» από την άποψη ότι η Ευρώπη απομακρύνθηκε αρκετά (στο -10 από την 7η Γουέστ Χαμ), όμως ήταν καλό αποτέλεσμα για την Άστον Βίλα που απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη (στο +9).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.