Κουλουσέφσκι: Δεν πας πουθενά, εδώ θα μείνεις

Ο Σουηδός εξτρέμ της Γιουβέντους που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Τότεναμ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο βόρειο Λονδίνο και ο Κόντε δεν τον αφήνει να πάει πουθενά.

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι δεν κατάφερε να βρει ποτέ ρόλο στην Μεγάλη Κυρία υπό τις οδηγίες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. O 21χρονος διεθνής με την Σουηδία μέτρησε στο Τορίνο 20 συμμετοχές και μόλις ένα γκολ μέχρι να αποχωρήσει στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, όμως συνολικά αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιχνίδια ολόκληρο το 90λεπτο. Στην πρώτη του σεζόν ερχόμενος από το Ένιο Ταρντίνι και την Πάρμα, που είχε βρεθεί μέσω Μπέργκαμο και Αταλάντα, κατόρθωσε να βρει χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα λόγω Ανρέα Πίρλο. Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε πέρσι 35 ματς στον Κουλουσέφκσι που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 7 γκολ.

Δεν είναι μόνο ένα τακτικό ζήτημα που ο Κόντε βοήθησε να επιλυθεί για τον Κουλουσέφσκι, καθώς βρήκε επίσης την αυτοπεποίθηση που του έλειπε πολύ, ειδικά υπό τον Αλέγκρι. Εν τω μεταξύ, όταν ήταν νεαρός στην Αταλάντα, υπήρχαν ανησυχίες για την προτίμηση του για γλυκά και ζαχαρούχα ποτά. Έτσι, αφού ο Κόντε τον έφερε στο Τορίνο, τέθηκε σε αυστηρή δίαιτα με απαγορευμένες λιχουδιές μαζί με το αλκοόλ και είναι από αυτά που ο Κουλουσέφσκι συνεχίζει να κάνει στην Τότεναμ, εντυπωσιάζοντας το αφεντικό του.

«Με τους προπονητές βρήκαν την τέλεια θέση για μένα, έτσι μπορώ να έχω πολύ την μπάλα, να επιτεθώ στο τέρμα και να έχω ευκαιρίες να σκοράρω γκολ και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε, όταν παίζω, παίζω ελεύθερα, χωρίς να σκέφτομαι πραγματικά, χωρίς να ανησυχώ για λάθη, απλά παίζω το παιχνίδι μου. Τότε είναι που παίζω στα καλύτερά μου. Είμαι χαρούμενος όταν μπορώ να το κάνω αυτό. Και οι συμπαίκτες μου ήταν καταπληκτικοί. Από την πρώτη μέρα, είχα μια πολύ θερμή υποδοχή και, στο γήπεδο, διασκεδάζουμε μαζί. Κάποιους τους γνώριζα και από παλιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι διασκεδάζουμε μακριά από το γήπεδο και είμαστε σαν οικογένεια και μετά, μέσα στο γήπεδο, όλα είναι πιο εύκολα.

Τέλος, μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που είχε μέχρι στιγμής στην Τότεναμ τους τελευταίους μήνες, ήταν η αποτυχία της Εθνικής Σουηδίας να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 του Κατάρ. Κερδίζοντας τη Τσεχία στα ημιτελικά, το επόμενο εμπόδιο που της έκοψε τον δρόμο για το μουντιάλ ήταν η Πολωνία (2-0).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.