Τσέλσι: Ρομέλου Λουκάκου είσαι εδώ;

Ο Ρομέλου Λουκάκου μοιάζει χαμένος στο Λονδίνο, όμως χρειάζεται απλώς «μία σπίθα» για να βρει ξανά την αυτοπεποίθησή του.

Ο Βέλγος επιθετικός ίσως επανενταχθεί στην Ίντερ αυτό το καλοκαίρι. Το μέλλον της μεταγραφής ρεκόρ του συλλόγου είναι στον αέρα τώρα που η πολυδιαφημισμένη επιστροφή του στο Στάμφορντ Μπριτζ έχει γίνει ξινή. Ο Λουκάκου αξίας 97 εκατομμυρίων λιρών, αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι δεν είναι «ευτυχισμένος» και θέλει να τα παρατήσει. Η Ίντερ είναι μεταξύ των συλλόγων που παρακολουθούν την κατάσταση του , αν και θα προτιμούσε έναν δανεισμό από μια μόνιμη συμφωνία λόγω του κόστους που συνεπάγεται. Ο Βέλγος διεθνής έχει συμφωνήσει σε μια πενταετή συμφωνία κατά την άφιξή του στο Λονδίνο τον περασμένο Αύγουστο.

Στο δυτικό Λονδίνο, ο Γερμανός Κάι Χάβερτς (22 ματς – 7 γκολ) αποτελεί την πρώτη επιλογή στην επίθεση για τον Τόμας Τούχελ, ενώ την ίδια στιγμή και ο συμπατριώτης του Τίμο Βέρνερ, δείχνει να επιστρέφει και να βρίσκει την φόρμα του. Το αφεντικό των μπλε εμφανιστηκε δυσαρεστημένος με την στάση του Λουκάκου και ο σέντερ φορ δυσκολεύεται να ανακτήσει την εύνοια από τότε. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Κρίσταλ Πάλας (2-0), ο Βέλγος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Φέτος έχει συνεισφέρει με 12 γκολ και δύο ασίστ σε 37 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, και ακόμα ψάχνει το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2022. Πέρσι, απόλαυσε την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του στο Μιλάνο, όπου σκόραρε 64 γκολ σε 95 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λουκάκου έχει υπομείνει παρόμοιες δυσκολίες από τότε που επέστρεψε με πολλά χρήματα στην Τσέλσι από την Ίντερ στην αρχή της σεζόν, έχοντας σκοράρει για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα τον Δεκέμβριο εναντίον της Μπράιτον Ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος έχει ταλαιπωρηθεί και με τραυματισμούς, ενώ του λείπει ο ρυθμός και η φυσική κατάσταση. Ο Τόμας Τούχελ, μπορεί να μην τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια, πιστεύει ότι σύντομα θα βρει τη φόρμα του. «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται έμπνευση, αλλά χρειάζεται αυτή τη τη σπίθα».

Ο Λουκάκου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή της Ίντερ μετά από 10 χρόνια στη κορυφή της Serie A υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για την απόκτηση του πλέι μέικερ της Γιουβέντους Πάολο Ντιμπάλα με ελεύθερη μεταγραφή. Ωστόσο, είναι επίσης έτοιμοι να επαναφέρουν τον Λουκάκου στο Τζουζέπε Μεάτσα, παρά την αναστάτωση που προκάλεσε η αποχώρηση του από τον σύλλογο. Το αφεντικό της Ίντερ, Σιμόνε Ινζάγκι προπόνησε τον Λουκάκου μόνο για 10 ημέρες πριν από τη μεταγραφή του στην Τσέλσι και είχε εκμυστηρευτεί στο στενό του περιβάλλον ήταν ο καλύτερος επιθετικός με τον οποίο είχε δουλέψει ποτέ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.